Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Idol-Mikael remixas av fans

Nöje | 30/09/2008 08:28

Varianter av låten "Jag köpte Cola" cirkulerar på internet.

Några veckor har gått sedan Mikael Gren, 20-åringen från Mölndal, sjöng sin egenkomponerade popdänga ”Jag köpte Cola” i Idoluttagningen i TV4. Ni vet, låten om den elake strandförsäljaren som spädde ut läsk med alkohol.

Låtskrivaren fick dessvärre lämna Idol utan en guldbiljett. Men den fräcka refrängen har gjort intryck hos fler än Anders och Laila Bagge i juryn. Nu har nämligen hemgjorda remixar av ”Jag köpte cola” börjat cirkulera på internet. Men att hans a capella har tonsatts gör inget, säger Mikael Gren till Nyheter24.

– Remixarna har gjort mig lite mer populär. Ett av banden har bjudit med mig till Spanien, för att kunna uppträda tillsammans med dem. Men allt är inte klart. Så visst, remixarna är helt okej.

Efter Idol har det gått fort. Mikael har precis skrivit låten ”Oj, oj, Fiat” som ska lanseras på en bilmässa i Kungsbacka. Samtidigt finns planer på ett kontrakt. Så vi kommer att få se mer av Mikael, och kanske även till Idol 2009.

– Får se om jag kommer tillbaka. Det gick inte så bra sist, men jag försökte charma juryn i alla fall.

Se Mikael på Idoluttagningen

Är remixarna bättre än originalet? Bedöm själva

Skrivet av: