Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bikinikungen fick inre blödningar - fortfarande på sjukhus

1 av 2

BERTIL ERICSON kod 10000 COPYRIGHT SCANPIX

2 av 2

Björn Larsson Rosvall / SCANPIX

Nöje | 08/02/2011 10:09

Panos Papadopoulos fick köpa mat för 250 kronor i veckan under inspelningen av "Den hemlige miljonären". Sedan inspelningen har han varit inlagd på sjukhus.

Bikinikungen Panos Papadopoulos, 52, fick betala ett högt pris för sin medverkan i Den hemlige miljonären. Under inspelningarna var han svårt sjuk. Sedan i höstas har han varit drabbad av en tarminflammation och ätit medicin, trots sitt tillstånd ställde han upp i programmet.

Läkarna har ordinerat en specialkost. Ändå vägrade han bryta mot produktionens regler och levde på en matkassa på 250 kronor i veckan. En budget som räckte till en diet på isbergssallad och bönor.

– Jag tänkte att jag behöver inte mer. Det var så mycket tankar att jag varken kunde sova eller äta, säger han till Aftonbladet.

Flera gånger under inspelningarna var han tvungen att besöka toaletten på grund av inre blödningar.

– Produktionen frågade om allt var okej. Jag sa att det bara var att köra vidare, berättar han.

Efter inspelningen förvärrades hans tillstånd, tarminflammationen hade spridit sig i magen. Sedan dess har Panos varit inlagd på sjukhus större delen av tiden.

– Det har blivit mycket värre. Det kan ta flera månader, upp till två år, innan jag blir bra igen.

Trots konsekvenserna skulle han aldrig velat ha programmet ogjort.

I kväll 21:00 på Kanal5