Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Överlycklig Fredrik Wikingsson i Pluras kök

1 av 5

Fredrik Sandberg / SCANPIX

2 av 5

JANERIK HENRIKSSON / SCANPIX

3 av 5

Claudio Bresciani / SCANPIX

4 av 5

JOHAN ENGMAN / SCANPIX

5 av 5

BERTIL ERICSON / SCANPIX

Nöje | 09/02/2011 09:43

Fredrik Wikingsson, Leif GW Persson och Dregen några av gästerna i Pluras kök.

Leif GW Persson, 65, har var en av de första gästerna när Pluras kök öppnade dörrarna. Folkkäre Plura Jonsson, 59, som den här säsongen får klara sig utan radarpartnern Mauro Scocco, 48, bjuder den här säsongen in tre gäster åt gången.

– Jag tycker det är ett alldeles utmärkt program. Han har ett förhållningssätt till matklagning som beklagligtvis alla de där andra tokkockarna saknar, säger Leif GW Persson till Aftonbladet.

I första programmet var gästerna Leif GW Persson, Lisa Miskovsky, 35, och en väldigt tänd Fredrik Wikingsson, 37, som twittrade live från inspelningen:

"Sitter(!) och pissar på Pluras toa! Hade någon sagt DET för tio år sedan, etc.", skrev han.

Tidigare under kvällen skrev han:

"Åh, i taxi på väg mot Pluras kök (i Pluras lägenhet). Kalla mig övertänd! Kalla mig trainwreckteve waiting to happen, när gitarren greppas."

I går var det dags för inspelningen av ett nytt avsnitt. Inbjudna gäster då var Pernilla Andersson, 36, tillsammans med maken Dregen, 37, samt skådespelaren Johan Ulveson, 56.

Programmet har premiär i mitten av mars på TV3.