1 av 5
- Foto: Privat
2 av 5
- Foto: Privat
3 av 5
- Foto: Privat
4 av 5
- Foto: JONAS EKSTRÖMER / SCANPIX
5 av 5
- Foto: MAJA SUSLIN / SCANPIX

"Bästa deltagarna någonsin i år"

Förväntningarna på årets Big Brother är onekligen skyhöga - och för dem som vill finns nu chansen att se deltagarna dygnet runt.


Snart drar tidernas kanske mest skandalösa teveshow igång igen - Big Brother.

Suspekta rörelser under täcken, pinsamma utspel och fylla är saker som många förknippar programmet med, men det är oklart vad tittarna egentligen kommer att få se den här gången. Dock står det klart att man i år kommer att få lära känna deltagarna på en helt annan nivå än tidigare.

Enligt Pelle Porseryd, exekutiv producent på TV4-Gruppen, ska programmet visas på flera olika plattformar - och kommer dessutom att vara tillgängligt dygnet runt för dem som vill.

– Det kommer att vara en hel del nytt, men man kommer såklart att känna igen det klassiska Big Brother-stuket. Vi kommer att ha veckoprogram från måndag till fredag och sedan också direktsändning varje söndag, säger Porseryd till Nyheter24 och fortsätter:

– Nytt för i år är att programmet kommer att visas på flera olika plattformar, bland annat kan man beställa Big Brother Live och se programmet dygnet runt från specialkameror i huset, vi kommer att sända i smartphones och man kan ladda ner en gratis app till android och iphones. Dessutom kommer Com Hem att distribuera Big Brother som en egen kanal där man kan titta på deltagarna 24/7.

Porseryd avslöjar också för Nyheter24 att huset kommer att vara betydligt större och lyxigare än tidigare år, med "en hel del dolda, roliga finesser". Bilder på huset som Nyheter24 erhållit i förra veckan visade dock att huset var långt ifrån färdigställt, men produktionen ville då inte svara på frågor gällande hur långt man hunnit i bygget - och om det kommer att bli färdigt i tid tills premiären den 20 februari.

Förväntningarna på programmet är onekligen skyhöga. Big Brothers fanpage på internetsajten Facebook har redan fått över 17 000 likes och Porseryd menar att programmet har potential att få väldigt många tittare.

– Vi hoppas att det här kommer att bli Big Brothers mest framgångsrika säsong någonsin, tillägger han för Nyheter24.

Porseryd lovar dessutom att deltagarna i årets program kommer att vara de bästa någonsin:

– Vi har haft ett större urval när vi valt ut deltagare, med hela 7500 sökanden, så det krävdes såklart att vi var mer kräsna och hårda. Men jag vill påstå att vi har den bästa castingen någonsin i år, avslutar Pelle Porseryd för Nyheter24.

Programmet leds i år av medieprofilen Gry Forssell och kommer att sändas på TV11.

Se trailern till Big Brother 2011:

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

igår 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

igår 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

igår 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.