1 av 4
- Foto: Daniel Ohlsson/TV4
2 av 4
- Foto: MAJA SUSLIN / SCANPIX
3 av 4
- Foto: MAJA SUSLIN / SCANPIX
4 av 4
- Foto: MAJA SUSLIN / SCANPIX

Nyheter24 granskar Big Brother-Nickys lögner

Penisskryt och saxar i magen. Vad är egentligen sant, Nicky? Nyheter24 har pratat med Niklas Frantassievs bästa vän och tagit reda på vad som stämmer.


Niklas Frantassiev, 20, har gjort sig känd som en av de mer färgstarka profilerna i årets Big Brother. Sedan dag ett i huset har han berättat en hel del om sig själv, det ena mer spektakulärt än det andra.

På flera nätforum påstås den unge stockholmaren vara mytoman. Några skojfriska fans har till och med startat upp sidan Nickypedia där Big Brother-profilens bästa och mest minnesvärda citat samlas.

Niklas bäste vän, Magnus Jamalde, 22, har sett Nickypedia och skrattar gott när sidan kommer på tal. De två vännerna delar lägenhet på Södermalm i Stockholm och driver tillsammans företaget Stockholm Angel Events.

– Mycket av det han säger i programmet är sant, säger Magnus till Nyheter24.

Vad tror du att han säger när han får se sidan?

– Han brukar säga "I don´t give a fuck" om saker och ting. Oavsett om folk hatar honom eller inte kommer han tycka det är kul att de bryr sig.

Bland de allvarligare saker Niklas berättat om sig själv är att han en gång fått en sax i magen och legat för döden. Något som Magnus bekräftar.

– Jag vet att han och hans ex hamnade i gräl och hon kastade en sax som borrade sig in i magen. Han var tydligen nära att dö, de fick sy ihop tarmen, berättar han.

– Jag visade hans mamma sidan, och hon blev rätt upprörd när folk trodde att det här med saxen var en lögn.

 

Penisskryt och bisexualitet

Men det finns även saker som inte stämmer lika väl. Magnus ställer sig särskilt frågande till det uttalande Niklas gjorde redan dag ett, när han berättade att han var bisexuell.

– Vet inte varför han sa det, han brukar skämta om det ibland. Men det är inget vi har talat om.

Dessutom ställer han sig tveksam till Niklas penisskryt. Tidigt i programmet gjorde Niklas klart för de andra deltagarna att han var tämligen välhängd och menade att hans penis var 26 centimeter lång.

– Nja, 26 centimeter var att ta i, det är den inte.

Magnus har en egen teori om varför Niklas känner ett behov av att uttrycka sig så färgstarkt.

– Han har så mycket han vill berätta, när ingen frågar så pratar han och berättar i stället. Han gillar att stå i centrum.

/
/
/
/
/
/
TV4
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

3 timmar sedan

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

igår 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.