Två personer som är med i Big Brother 2011.
1 av 3
Deltagare i Big Brother. - Foto: MAJA SUSLIN / SCANPIX
Personer som är med i Big Brother 2011.
2 av 3
Big Brother - Foto: MAJA SUSLIN / SCANPIX
Big Brother 2011
3 av 3
Gry Forsell leder Big Brother 2011. - Foto: MAJA SUSLIN / SCANPIX

BB-Rickards mamma: "Betala för deras bröllop"

Läs Rickards mammas öppna brev till Pelle Porseryd.– Du borde betala för bröllopet.


Rickard Anderssons mamma, Jadwiga Andersson, är mycket kritisk till TV4:s agerande i samband med sonens sjukhusvistelse. Bland annat reagerar hon på att hon fått Rickards sjukhusräkningar hemskickade till sig, hon tycker att TV4 borde stå för notan.

– Jag blev så upprörd, så upprörd. Trodde att de ville ta sitt ansvar, men så såg jag fakturan och började skratta. Det är overkligt, säger hon till Expressen.

TV11:s exekutive producent Pelle Porseryd är självkritisk och medger att någonting blivit fel.

– Det måste ha blivit fel någonstans. Är det så att Rickards familj fått någon typ av räkning som är kopplad till det här ska vi givetvis se till att den hamnar hos produktionen, säger han till Expressen.

I ett öppet brev riktat till Pelle Porseryd menar Jadwiga Andersson att han nu borde betala för parets bröllop.

"Jag tror inte ens att du kan stava till orden "att ta ansvar". Yttrar det sig så att du skickar fakturor för sjukhusbesök i Stockholm till Rickard som han ska betala själv för de skador han åsamkat sig i ditt program? Kommer det fler fakturor som du ska skicka till honom? Kanske för psykologhjälp?

Jag läste att du uttalade dig i tidningen att ni tar hand om deltagarna efter att de gått ut. Såg jag fel? Pelle Porseryd, glöm inte att det kommer räkning till Rickard från sjukhuset i Malmö också. Ska han betala den själv också?

Jag lovar att varenda faktura för Rickards läkarvård kommer hamna på ditt skrivbord. Och jag hoppas att du då kommer att bättre lära känna innebörden av orden "att ta ansvar".

Till sist en sak till: Du visste att Ebba och Rickard tänkte förlova sig inom kort. Och vet du vad jag tycker? För att skicka ungdomarna lite ljus i deras delvis förstörda liv borde du bekosta deras förlovningsringar och kanske bjuda på fest? Låter det för mycket? Det tycker inte jag."

Med vänliga hälsningar

Rickards mor

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tittar du på Big Brother
Tack för din röst!
Senaste nytt

Robinson-Charlottas kritik mot TV4:s klippning: ”Framställts som en mobbare”

3 timmar sedan

"Den sista resan" mest sedda dokumentären

idag 12:00
"Den sista resan" har setts av 315 440 biobesökare sedan premiären och är därmed Sveriges mest sedda dokumentär på bio någonsin. Filmen, som är gjord av Filip Hammar och Fredrik Wikingsson, slår nu Stefan Jarls "Ett anständigt liv" från 1979 som innehade det tidigare rekordet.

Allt om SampeV2: Lön, längd och om han har flickvän

idag 11:37
Sampev2 är en av Sveriges största youtubers. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Sampev2.

Swifts album slog Spotify-rekord

idag 10:36
Nya rekord från Taylor Swift hör inte till ovanligheterna – men nu har hon slagit ännu ett. Världsstjärnans nya album "The tortured poets department" skriver Spotify-historia som det första albumet som passerat 200 miljoner lyssningar på en enda dag på strömningstjänsten. I och med detta blir hon även den mest strömmade artisten någonsin på en enda dag, skriver Variety.

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

idag 10:08
Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

idag 09:10
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.