1 av 4
- Foto: MAJA SUSLIN / SCANPIX
2 av 4
- Foto: MAJA SUSLIN / SCANPIX
3 av 4
- Foto: MAJA SUSLIN / SCANPIX
4 av 4
- Foto: MAJA SUSLIN / SCANPIX

Attacken mot BB-Katerina: "Som hämtad från Knutby"

Tobias Holm lämnade huset tidigt under måndagen. Missnöjd med att ha fått för lite sprit. Nyheter24 har som första tidning pratat med honom.


Tobias Holm är kluven efter sitt uttåg ur Big Brother-huset. All tid för eftertanke gjorde att han kände sig tvingad att ta sig ut. Men han är inte säker om att han ångrar sig.

– Det är antingen det bästa eller det sämsta beslut jag tagit i mitt liv. Förmodligen det sämsta.

Att det skulle vara en inplanerad resa som legat bakom hans avhopp förnekar han bestämt.

– Till Thailand kan jag åka när jag vill.

Sanningen är att han ska genomföra ett lägenhetsköp, något han innan han gick in i huset bestämt sig för att skjuta på.

– Jag ska köpa lägenhet och det visste jag om när jag klev in. Men jag skiter i det tänkte jag då, men när man går därinne har man så jävla mycket tid att tänka. Och då kom jag på att jag inte bara kan lämna livet utanför.

 

Katerina och Niklas

Överlag kom han bra överens med personerna i huset. Men Niklas Frantissiev, 20, var ingen favorit.

– Vad han än gör blev jag irriterad på honom. Jag hade tänkt att skicka ut honom nästa söndag. Han kommer garanterat att vara nominerad då.

En annan deltagare som Tobias hade svårt för var Katerina Kazelis.

– Katerina är som hämtad från Knutby och jag har ju läst att Helge Fossmo gift om sig i fängelset, det är garanterat hon som gift sig med honom. Har aldrig varit med om en mer påfrestande människa. Skulle inte ens ta en öl med henne om jag fick 100 000 kronor.

 

För lite sprit

Han berättar att Big Brother gjorde allt för att han skulle stanna. Utom att erbjuda mer alkohol. Just mer sprit var någonting han saknade.

– De var oerhört snåla med alkoholen faktiskt. Jag kan inte inte bli beroende. Jag dricker inte för att jag måste utan för att jag har tråkigt, även i mitt vanliga liv. I kväll ska jag ta mig en jävla praktfylla. Jag hade 180-190 praktfyllor förra året. Jag fått alldeles för lite akohol.

Blir det några barturnéer framöver?

– Det är andras jobb att åka på sånt. Jag återvänder till mitt gamla liv, som är mer rock'n'roll än allt annat.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

Taylor Swifts album: "Stor, sorgsen pop"

"Stor, sorgsen pop, meditativ teater" – bitvis en katarsisk rensning efter ett avgörande uppbrott. Så sammanfattar nyhetsbyrån AP Taylor Swifts nya album “The tortured poets department,” som rymmer i princip alla hennes tidigare musikstilar.

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

2 timmar sedan
En kvinna som skaffar barn på egen hand – men blir kär i donatorn. Tuva Novotny spelar huvudrollen i Viaplays nya dramakomedi "Allt och Eva" Den handlar om att vara ensam och rädd för gemenskap men ändå söka samhörighet, säger Novotny till TT.

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21
Pablo Leiva Wenger är en känd hip-hop artist och skådespelare. Men vad vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor om Leiva Wenger.

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.