Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bard: "Jag är inget större fan av Anders Bagge"

1 av 6

Mats Cson/Scanpix

2 av 6

Jessica Gow/Scanpix

3 av 6

Leif R Jansson/Scanpix

4 av 6

Jessica Gow/Scanpix

5 av 6

Marko Säävälä/Scanpix

6 av 6

Viktor Lundberg/Scanpix

Nöje | 17/03/2011 09:32

I onsdags kallade TV4 till presskonferens och presenterade Alexander Bard och Pelle Lidell som nya jurymedlemmar i Idol.

Alexander Bard är bland annat känd för att ha varit med i succébanden Army of Lovers och Bodies Without Organs. 51-åringen har också skrivit låtar till flera artister som tävlat i Melodifestivalen, och 1989 vann Tommy Nilsson med låten "En dag" som Bard varit med och skrivit.

Han har själv deltagit som artist tre gånger med BWO, men aldrig vunnit.

TV4 presenterade under onsdagen Alexander Bard och Pelle Lidell som nyblivna medlemmar i Idol-juryn. Kvar från förra säsongen är Laila Bagge och Anders Bagge.

 

Bard om Bagge

Bard har i tidigare intervjuer till Nyheter24 talat om sin nyblivne jurykollega Anders Bagge.

- Jag är inget större fan av Anders Bagge. Han producerar mycket, men jag kommer inte ihåg något som han har gjort, så han gör inget avtryck. Han är bra på att fixa artister, men jag kommer inte ihåg något och har ingen relation till honom.

Han har också talat om att han inte vill hålla på med teveunderhållning, utan bara vill syssla med musik. Han har inför tidigare säsonger av det populära teveprogrammet tillfrågats om att sitta i juryn, men då varit skeptisk till Idol.

- Jag skulle tacka nej, och jag har gjort det flera gånger till liknande. Töntigt är vad det är.