Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

H.E.A.T och Måns gick vidare

- 14/02/2009, 21:36 -

Deltävlingen i Skellefteå blev ingen nagelbitare men överraskade ändå.

Petra Medes mensskämtande med Amy Diamond fick en hel del skratt om än tveksamma sådana. Den blott 16-åriga Diamond är väl kanske inte riktigt mogen för sådant. Men även hon skrattade. Ett skratt som kanske tystnade när H.E.A.T:s 1000 miles, överraskande tog finalplatsen i Globen.

Pudelrockarna gjorde sig mest kända för sin homofobi redan innan tävlingen. Efter deltävlingen i Skellefteå lär snackisen gå om några av bandmedlemmarnas tajta trikåer. Lite för tajta för mångas smak.

Den sista duellen stod inte oväntat mellan Måns Zelmerlöv och gayikonerna Lili & Susie. För många var det nagelbitande minuter som avgjorde vem som tog den sista platsen in i Globens final. Till publikens stora jubel var det såklart den förhandstippade Måns Zelmerlöv.

Trots röstproblemen har han fortfarande chans att komma till Ryssland och sjunga loss. Vem som dock vinner svenska Melodifestivalen är fortfarande höljt i dunkel. Det återstår ett antal delfinaler nu när den andra hållits. För Lili & Susie och Amy Diamond är det Norrköping som lockar med revansch.

Skrivet av: