Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

"Jag gick på utseendet när jag skickade hem killarna"

1 av 2

Henrik Eriksson / Nyheter24

2 av 2

Henrik Eriksson / Nyheter24

Nöje | 25/03/2011 09:46

Känslorna till bacheloretten Frida Danielsson splittrade killgruppen.– Alla visste om spelreglerna innan vi åkte dit.

I den nya säsongen av svenska Bachelorette avslöjar bacheloretten Frida Danielsson, 29, att allt i programmet inte var en dans på rosor för deltagarna. Redan i första programmet skickar hon hem sju killar i rosceremonin.

– Jag gick direkt på utseendet när jag valde vilka som fick åka hem och vilka som fick stanna. Jag är tvungen att känna mig attraherad av killen jag dejtar annars funkar det inte, berättar hon för Nyheter24.

Till en början var det bra stämmning i killgruppen och när någon fick åka hem tog det hårt på deltagarna.

– Det blev väldigt bra kompisar och det kom nästan tårar när någon lämnade programmet men senare såg man att gruppen började luckras upp och att det kanske inte var bästa kompisar.

Vänskapen byttes snabbt mot rivalitet och tävlingsinstinkten slog till. Under dejterna med Frida pratade killarna om att stämningen i huset blev allt sämre.

– Det blev intriger bland dem. Vissa störde sig på varandra men jag märkte inte så mycket av det. Jag fick höra det såklart men det tog ingen energi från mig.

Hur märkte du av det?

– De pratade gärna bakom ryggen på varandra och de skämtade med varandra men gav samtidigt små hintar om att bakom skämtet så ligger det lite någonting annat där.

Hur kändes det att skicka hem killarna?

– Det var jobbigt vissa blev ledsna men jag kunde inte lägga någon energi på det. Alla visste om spelreglerna innan vi åkte dit.