1 av 4
- Foto: Karin Grip / SvD / SCANPIX
2 av 4
- Foto: JANERIK HENRIKSSON / SCANPIX
3 av 4
- Foto: MAJA SUSLIN / SCANPIX
4 av 4
- Foto: FREDRIK SANDBERG / SCANPIX

Kändisar talar ut om traumatiska upplevelser i TV3

”Det blir bättre”, heter programmet där kändisar berättar hur de överkommit sina livskriser.– Jag hoppas vi får skitmycket tittare som vågar förändra sina liv, säger Morgan Alling, 42.


Morgan Alling, Magdalena Graaf, Jonas Gardell, Linda Lampenius, Ara Abrahamian och Peter Jöback är de kändisar och folkkära artister som kommer dela med sig av sina svåraste upplevelser i Det blir bättre. Tanken är att förändra människors tankesätt.

– Jag var väldigt tydlig med att det aldrig fick bli sentimental bullshit, säger Morgan Alling, som först var lite tveksam till att medverka, till Aftonbladet.

Han menar att programmet måste andas styrka, med förhoppning att ingjuta mod och kraft för att inspirera tittarna.

– Poängen med programmet är att framhäva människor som har farit illa men som har lyckats vända sina motgångar till styrka, säger Morgan Alling till Aftonbladet.

 

Blev omhändertagen

Under sin uppväxt fick Morgan Alling bo på fosterhem, barnhem och hos jourfamiljer.

– Det har aldrig legat för mig att vara bitter eller förbannad på samhället. För mig är det intressant hur man har tagit sig dit man är, berättar han för Aftonbladet.

Han hoppas att Det blir bättre får stort genomslag.

– Det finns många som sitter och är bittra för att de blev sexuellt utnyttjade, för att farsan var alkoholist eller för att de blev mobbade. Det handlar om att våga bryta offerrollen, att inte låta sin barndom påverka en i dag, säger han till Aftonbladet.

– Det vi pratar om är viktigt. Jag hoppas att vi får skitmycket tittare som vågar förändra sina liv.

Det blir bättre har premiär i april.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

1 timme sedan
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

2 timmar sedan
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

3 timmar sedan
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

3 timmar sedan
Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.