Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kändisar talar ut om traumatiska upplevelser i TV3

1 av 4

Karin Grip / SvD / SCANPIX

2 av 4

JANERIK HENRIKSSON / SCANPIX

3 av 4

MAJA SUSLIN / SCANPIX

4 av 4

FREDRIK SANDBERG / SCANPIX

Nöje | 18/03/2011 12:02

”Det blir bättre”, heter programmet där kändisar berättar hur de överkommit sina livskriser.– Jag hoppas vi får skitmycket tittare som vågar förändra sina liv, säger Morgan Alling, 42.

Morgan Alling, Magdalena Graaf, Jonas Gardell, Linda Lampenius, Ara Abrahamian och Peter Jöback är de kändisar och folkkära artister som kommer dela med sig av sina svåraste upplevelser i Det blir bättre. Tanken är att förändra människors tankesätt.

– Jag var väldigt tydlig med att det aldrig fick bli sentimental bullshit, säger Morgan Alling, som först var lite tveksam till att medverka, till Aftonbladet.

Han menar att programmet måste andas styrka, med förhoppning att ingjuta mod och kraft för att inspirera tittarna.

– Poängen med programmet är att framhäva människor som har farit illa men som har lyckats vända sina motgångar till styrka, säger Morgan Alling till Aftonbladet.

 

Blev omhändertagen

Under sin uppväxt fick Morgan Alling bo på fosterhem, barnhem och hos jourfamiljer.

– Det har aldrig legat för mig att vara bitter eller förbannad på samhället. För mig är det intressant hur man har tagit sig dit man är, berättar han för Aftonbladet.

Han hoppas att Det blir bättre får stort genomslag.

– Det finns många som sitter och är bittra för att de blev sexuellt utnyttjade, för att farsan var alkoholist eller för att de blev mobbade. Det handlar om att våga bryta offerrollen, att inte låta sin barndom påverka en i dag, säger han till Aftonbladet.

– Det vi pratar om är viktigt. Jag hoppas att vi får skitmycket tittare som vågar förändra sina liv.

Det blir bättre har premiär i april.