Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

BB-Nickys tårögda farväl: "Shit, de bryr sig"

1 av 2

Maja Suslin / SCANPIX

2 av 2

MAJA SUSLIN / SCANPIX

Nöje | 21/03/2011 09:09

Det blev Niklas Frantassiev som fick lämna huset. Då brast det för den annars alltid så glade stockholmaren. Och romansen med Roza är över. 

Niklas Frantassiev, 20, ställdes mot Katerina Kazelis i söndagans utröstning. Och det blev den glade skönsjungande stockholmaren "Nicky" som fick lämna huset.

När han kom ut och såg sina nära och kära vänta på honom brast det för den alltid lika glade och sorglöse Nicky:

– Jag blev tårögd för när jag skulle gå så reste sig alla upp och verkligen brydde sig om mig. Och sen när jag kommer ut är det första jag ser mina närmsta vänner och min mamma och hennes bästa kompis. Då tänkte jag "shit, de bryr sig". Jag trodde inte att någon av dem skulle komma, säger han till Aftonbladet.

 

Slut med Roza

Förhållandet med Roza Kahi avfärdar han som något som bara gällde inne i huset.

– Alla som kommer ut härifrån får ju en statusbeläggande grej. Vissa får större, till exempel som jag, och vissa får mindre. Roza är en av dem som kommer få lite större, hennes märke kommer växa och då tror jag att mitt namn kommer att försvinna i en dimma och att hon glömmer bort mig, förklarar han för Aftonbladet.