BB-huset
1 av 3
BB-huset - Foto: Maja Suslin/Scanpix
BB-Jessica
2 av 3
BB-Jessica - Foto: Maja Suslin/Scanpix
Storesyskonen Anton Glanzelius - programchef TV11, Gry Forsell - programledare och Pelle Porseryd - exekutiv producent.
3 av 3
Storesyskonen Anton Glanzelius - programchef TV11, Gry Forsell - programledare och Pelle Porseryd - exekutiv producent. - Foto: Maja Suslin/Scanpix

Big Brother drabbas av fler avhopp

Sex, droger, psykos och avhopp. Årets säsong av Big Brother har varit skandalfylld. Nu slutar två redaktörer med omedelbar verkan.


Hittills har tre deltagare i TV11-produktionen Big Brother lämnat huset och kamerorna. Nu slutar två medarbetare på produktionsbolaget Endemol med omedelbar verkan.

Lotta Lejdström och Maria Hedvall var redaktörer för programmet, men vill inte kommentera anledningen till sina plötsliga avhopp:

– Det är väldigt känsligt så jag väljer att inte kommentera det ytterligare, säger Lotta Lejdström till Dagens Media.

Såväl Aftonbladet som Dagens Media skriver att avhoppen beror på alla skandaler som hittills kantat Big Brother.

Seriens "hemliga par", Rickard Andersson och Ebba Berglund lämnade huset efter endast en vecka och sedermera plockades även Jessica Karlén ut ur tävligen på råd från en psykolog.

/
/
/
/
/
/
/
/
TV4
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför är Steffi Mendez extremt känd – utanför Sverige

Pernilla Wahlgren flyttar: “Har lite hybris”

1 timme sedan
I ett Instagram-inlägg berättar Pernilla Wahlgren om flytten, något som hon förklarar ha "lite hybris" över. Nu hamnar hon nämligen på samma ställe som Sarah Jessica Parker.

Robinson-Hannas svar på Charlottas anklagelse: "Onödigt"

1 timme sedan
För Charlotta Hedlund, 30, var det "en chock" när hon hörde vad några av de andra "Robinson"-deltagarna sa om henne i synkar. Men enligt Hanna Danemyr, 45, finns en enkel förklaring. – Att gå i klinch med någon när man lever under de förhållanden vi gjorde, skulle bara skapa en otrevlig stämning, säger hon till Nyheter24.

Marcus & Martinus ger ut sina memoarer

1 timme sedan
Marcus & Martinus ska berätta historien om sina liv i en ny bok som ges ut i november. Boken "Två röster, en historia" är skriven tillsammans med journalisten Frida Söderlund, som vill ge de norska tvillingarna chansen att prata till punkt.

Julia Franzén rånad i soprummet – det här tog tjuven

1 timme sedan
Julia Franzén blev under veckan rånad av en tjuv medan hon väntade på en taxi. Men vad fick den elaka tjuven egentligen med sig?

Försenad Madonna stämd – igen

1 timme sedan
Madonna har återigen blivit stämd inför domstol av konsertbesökare som tycker att en spelning startade för sent.