Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Teveproducenter i stort barslagsmål - med skor

1 av 2

JANERIK HENRIKSSON / SCANPIX

2 av 2

Bertil Ericson / SCANPIX

Nöje | 05/04/2011 15:46

Enligt Dagens Media har tre teveproducenter från bolaget Strix varit inblandade i ett stort barslagsmål på krogen L'Entrecote i Cannes. Skor ska ha använts som tillhygge.– Det brukar gå livat till på L'Entrecote, säger Robert Aschberg, som arbetar för bolaget.

Det var, enligt Dagens Media, under måndagskvällen som tre Strixproducenter på besök i Cannes hamnade i ett våldsamt barslagsmål på karaokebaren L'Entrecote.

– Ja det var ju lite hålligång. Det var några lokala förmågor som rök ihop i en fight med några från ett svenskt produktionsbolag, berättar ett ögonvittne för Dagens Media.

Slagsmålet ska ha varit så våldsamt att L'Entrecote efter slagskämparnas framfart tvingades stänga för kvällen.

 

"L'Entrecote är livat"

Robert Aschberg, grundare och medarbetare på Strix, är väl bekant med L'Entrecote.

– Ja, det brukar gå livat till på L'Entrecote. Jag är väl bekant med stället, det var faktiskt jag som envisades med att gå dit det medan alla andra gick till de lite finare ställena, säger Robert Aschberg.

 

Inte Strix-personal

I stundens hetta ska några av de inblandade enligt uppgifter till Dagens Media ha tagit av sig skorna för att försvara sig.

– Att ta av sig skorna och slåss låter främmande för mig. Det låter för amatörmässigt och oproffsigt. Skulle det varit Strix-personal skulle de sett sig om efter ett bättre tillhygge, säger Robert Aschberg.

Robert Aschberg menar att barslagsmål inte är något man brukar ägna sig åt på L'Entrecote.

– Nej, det hör inte till vanligheterna. Det är trevligt att gå dit och sjunga karaoke när man är lite packad, säger han till Nyheter24.