Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ny Idoltävling för förlorare

- 01/10/2008, 12:54 -

Tio sköna Idolförlorare får ännu en chans att bli årets Idol 2008.

Nu finns det hopp för alla Idolförlorare där ute eller åtminstone tio stycken av dem. En ny tävling arrangeras nämligen av TV4 och Studentmedia. Under tio veckor kommer deltagarna att göra upp om titeln Sveriges Urban Idol 2008.

– Många har svårt och är alldeles för nervösa för att prestera maximalt på kort tid inför kameror och jury. Nu får de chansen att under mer avslappnade former visa sin talang, säger Susanne Zabrodsky, Kommersiell Projektledare på TV4

Tävlingen är enbart för de som inte gått vidare i uttagningen och några av deltagarna är Kannagi Ohlsson, Olga Isaksson, Pokémon-Oscar och Erik Magnusson.

– Vi har valt de tio skönaste Idoldeltagarna, säger Svante Randlert VD på Studentmedia.

Hur har ni gjort det urvalet?

– Det är de som stack ut mest helt enkelt. Som fått flest Youtube-träffar. Kollar du på Marie Picasso så har hon knappt 100 000 träffar medan några av våra har många fler.

Skämmer ni ut dem?

– Nej, det är ju frivilligt. De vill själva vara med. De vill ju bli sedda och höra och det här är en ny scen att synas på.

Har du någon förhandstippad redan nu?

– Det finns några som sticker ut på sina egna sätt. Jag har en personlig favorit men mer får jag inte säga (skratt).

Varje vecka kommer deltagarna få uppdrag där de framför samma låt men på sitt eget unika sätt. Första uppdraget blir en cover på Måns Zelmerlövs schlagerhit "Cara Mia". Tävlingen kommer att kunna ses på piraja.se och börjar nu på fredag den 3 oktober.

Kannagi Ohlsson sjunger Da Buzz the indian version:

Erik Magnusson rockar loss på Idol:

Pokémon-Oscar sjunger Pokémonlåten:

Olga Isaksson sjunger Celine Dion:

Skrivet av: