Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

BB-Nickys mamma naken i huset

- 25/05/2011, 09:18 -
1 av 4

MAJA SUSLIN / SCANPIX

2 av 4

Faksimil TV11

3 av 4

Faksimil TV11

4 av 4

Faksimil TV11

Niklas Frantassiev gjorde succé under sin tid i Big Brother-huset. Nu äntrar nästa generation den populära skandalsåpan. Niklas mamma, Kristina Frantassieva, springer runt naken och städar.

Sidouppdraget, som produktionen kallar tease-freeze-release, innebär att deltagarna ska frysa i rörelsen när Big Brother säger ”freeze”. För att öka svårighetsgraden ytterligare sände man igår in en helt avklädd kvinna som skulle distrahera de fastfrusna deltagarna.

– Vad hon naken? utbrast Simon Danielsson förtjust när uppdraget var över.

Nu kan Nyheter24 avslöja identiteten på den hittills oidentifierade kvinnan. Det är den tidigare deltagaren Niklas Frantassievs mamma, Kristina Frantassieva, som agerar nakenstäderska.

– Vi satte ut en annons och hon svarade, så det är bara ett sammanträffande, berättar Erik Sidung, pressansvarig på TV11 för Nyheter24.

 

Stämde av med Nicky

Även Kristinas son, Niklas, kontaktades.

– Vi kollade med Nicky att han tyckte det var okej innan vi gick vidare, förklarar Erik Sidung.

Tittare har klagat på att Big Brother på sistone blivit tråkigt. Flera färgstarka profiler har tvingats lämna huset och produktionen är mycket nöjd med Kristina Frantassievas nakeninhopp.

– Jag har inte själv hunnit se klippet men har hört att det blev jättelyckat, säger Erik Sidung.

Nyheter24 har utan framgång sökt Niklas Frantassiev.

SE KLIPPET HÄR:

Avkl%C3%A4tt%20bes%C3%B6k%20i%20huset