BB-Sara bröt ihop efter tortyruppdraget

När Big Brother skickade in Sara Jönssons höggravida syster i huset brast det.– De är sjuka i huvudet, sa Sara om produktionen.


Kritik...

... har det funnits i massor mot årets produktion av Big Brother.

1. När Rodney Da Silva röstades ut ur programmet hävdade många tittare att det var uppgjort. Anklagelserna fick produktionen att redovisa röstsiffrorna, men det stoppade inte fuskanklagelserna som haglade in

2. Oasen öppnade. Tre tjejer skulle hångla med en massa killar. Kvinnoförnedrande, tyckte de flesta. Ett lågvattenmärke för årets säsong var betyget.

3. Rickard Andersson drabbades av en psykos och togs ut ur programmet. Kritiken haglade in om att produktionen borde ha agerat tidigare för att stoppa konsekvenserna av sjukdomstillståndet.

Uppdraget tease-freeze-release fortsätter i Big Brother-huset. Deltagarna ska, på kommando av Big Brother, frysa i rörelsen. De får inte röra sig ur fläcken. Då bryter de mot reglerna och riskerar bestraffning.

Och under onsdagen försökte produktionen utnyttja uppdraget för att väcka känslor hos deltagaren Sara Jönsson. Genom att skicka in hennes höggravida syster.

– Jag tänkte bara visa magen, sa systern till Sara Jönsson.

Då brast det för Sara. Tårarna forsade och hon kramade om sin syster.

– De är sjuka i huvudet, sa Sara Jönsson om produktionen efter att systern gått ut ur huset.

 

Bestraffas

Men nu bestraffas Sara Jönsson - trots att Big Brother medvetet provocerat fram reaktionen. Hon förlorar nu sina chanser att direktkvalificera sig till finalen.

– Reglerna är till för att följas, och därför har Sara blivit bestraffad. Uppdraget fortsätter under veckan, stod det i ett brev till deltagarna.

När Sara nåddes av beskedet i huset var hon upprörd och hotade med att inte genomföra de kommande uppdragen.

 

"Hjärtlöst"

Tittarna är rosenrasande på Big Brother efter aktionen, som många menar är ett sätt för produktionen att radera Saras chanser till att vinna programmet.

"Man kan väl för fan inte leka med folks känslor, att skicka in en syster som är gravid och förvänta sig att man inte ska reagera? Det är ju hjärtlöst. Om inte de andra får in något liknande är det ju uppenbart att ni vill ha ut Sara", skriver en tittare i en anonym kommentar på Big Brothers hemsida.

"Man leker inte med känslor även om det är en tävling", skriver användaren Upongo.

Nyheter24 har utan framgång sökt Big Brothers exekutive producent Pelle Porseryd.

/
/
/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21
Pablo Leiva Wenger är en känd hip-hop artist och skådespelare. Men vad vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor om Leiva Wenger.

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

igår 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

igår 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.