Christian och Rodney Da Silva var vänner innan de klev in i huset.
1 av 5
Christian och Rodney Da Silva var vänner innan de klev in i huset. - Foto: Privat
"Han tog mycket plats", säger Christian Lundgren.
2 av 5
"Han tog mycket plats", säger Christian Lundgren. - Foto: Elias Giertz/Nyheter24
Rodney Da Silva kan känna sig sviken.
3 av 5
Rodney Da Silva kan känna sig sviken. - Foto: Elias Giertz/Nyheter24
Christian Lundgren, 24, verkar inte riktigt tycka om sin bästa vän längre.
4 av 5
Christian Lundgren, 24, verkar inte riktigt tycka om sin bästa vän längre. - Foto: Elias Giertz/Nyheter24
Christian Lundgren sviker sin före detta bästa vän.
5 av 5
Christian Lundgren sviker sin före detta bästa vän. - Foto: Elias Giertz/Nyheter24

Vännen om Rodney: "Störd"

När Christian Lundgren, 24, lämnade Big Brother har han ändrat uppfattning om sin bästa vän Rodney Da Silva, 23.– Jag kände inte igen honom, säger Christian Lundgren.


Finalisterna...

... i Big Brother är inte riktigt klara. I huset befinner sig just nu deltagarna Sara Jönsson och Simon Danielsson. De tror att Christian Lundgren är utröstad - vilket är rätt. Men de tror också att Peter Orrmyr har lämnat huset.

Men i en avskild del av huset befinner sig Martin Granetoft tillsammans med ingen mindre än Peter Orrmyr. De två är klara för final.

I huset befinner sig Sara och Simon, illa ovetandes om att en av dem kommer tvingas lämna huset på tisdag.

Nyheter24 kunde tidigare avslöja att Big Brother-deltagarna Christian Lundgren, 24, och Rodney Da Silva, 23, var vänner redan innan de gick in i Big Brother-huset - en sanning som varken deltagarna eller produktionen kände till.

– Vi är vänner sedan tidigare, förklarade Rodney Da Silva för Nyheter24 efter att han röstades ut.

 

"Han tog mycket plats"

Men nu verkar vänskapen vara över.

Åtminstone om man får tro Christian Lundgren som efter att han röstats ut ur Big Brother-huset berättar vad han egentligen tycker om sin före detta bästa vän.

– Han var jobbig, han tog mycket plats. Han snackade väldigt mycket och gick runt i huset och hade många teorier om allt.

 

Var inte sig själv

Christian Lundgren menar också att Rodney Da Silva inte alls var sig lik inne i huset. Han tar upp sieg heil-incidenten som ett exempel.

– Jag kände inte igen honom, berättar Christian Lundgren för Nyheter24.

Christian Lundgren fördömer sieg heil-incidenten och menar att det var oacceptabelt. Samtidigt är han noga med att förklara att Rodney Da Silva inte har några nazistiska sympatier.

– Fast jag vet inte varför han gjorde det. Han var väl antagligen väldigt full. Men han gillar ju att provocera. Men det här var lite väl hårt.

 

Skandalomsusad

I slutet av april greps Rodney Da Silva misstänkt för knarkbrott på innekrogen The Soap Bar Stureplan i Stockholm. Enligt uppgifter ska han ha behövt lämna urinprov och kroppsvisiteras i ett enskilt rum på polisstationen.

Och Christian Lundgren är inte förvånad över Rodneys urspårade liv efter dokusåpan.

– Han är störd, säger Christian.

Christian förklarar att Rodney Da Silva är väldigt provokativ och kontroversiell i såväl uttalanden som handlingar. Han beskriver sin före detta bästa vän som extrem.

– Skandaler är likt honom, avslutar Christian Lundgren för Nyheter24.

/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Prestigefyllt EU-pris till tysk film

2 timmar sedan

Tummad äventyrsbok återlämnad – efter 105 år

3 timmar sedan
Ett exemplar av sir Walter Scotts klassiska bok "Ivanhoe" har återlämnats till ett bibliotek i Colorado. Den lånades ut 1919 men ingen förseningsavgift, som klättrat upp till motsvarande cirka 150 000 kronor, kommer att krävas in.

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

idag 16:01
Udio är ett nytt AI-verktyg som kan skapa realistiska låtar. Här är allt du behöver veta om Udio och hur du använder det för att skapa din egen AI-musik.

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

idag 15:47
CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

idag 15:41
Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

idag 15:38
Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.