Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Simon vinner Big Brother

- 05/06/2011, 12:30 -
Sonia Kamau instämmer.
1 av 4

Sonia Kamau instämmer.

Elias Giertz/Nyheter24

Katerina Kazelis också.
2 av 4

Katerina Kazelis också.

Elias Giertz/Nyheter24

Gurkan är säker på att Simon vinner Big Brother.
3 av 4

Gurkan är säker på att Simon vinner Big Brother.

Elias Giertz / Nyheter24

4 av 4

FAKSIMIL

Timmarna börjar bli knappa. Finalen av Big Brother närmar sig med stormsteg. Och Simon Danielsson blir den deltagare som går ut ur huset en halv miljon kronor rikare, åtminstone om man får tro deltagarna.

I kväll kommer den 106 dagar långa Big Brother-resan att avslutas och de tre finalisterna kommer att marschera ut ur huset in i den bittra verkligheten.

Men vem vinner egentligen? Gissningarna är många, men de utröstade deltagarna är enade - Simon Danielsson tar hem segern och vinstpotten.

– Simon vinner. Punkt och slut. Om han inte vinner ska jag göra kaos med hela huset, säger Gökhan "Gurkan" Gasi till Nyheter24.

Han får medhåll från Katerina Kazelis, men som ändå är mer tveksam.

– Jag tror att Simon vinner. Men man vet aldrig. Det här är ett spel som förvånat alla. Man kan aldrig veta till hundra procent.

Sonia Kamau är å sin sida tvärsäker på att Simon Danielsson lämnar huset som vinnare. Hon kan inte tänka sig någon annan.

– Jag har inte hört någon säga att de inte gillar Simon. Han är en värdig vinnare, säger hon till Nyheter24.