Big Brother-Martin: "Klart vi var kåta"

Big Brother-deltagarna Martin Granetoft och Sara Jönsson hade en het romans under närmare 100 dagar i huset - utan att ha sex. "Det var svårt att hålla sig", medger Martin.


Under kvällens Big Brother-final avslöjade deltagaren Sara Jönsson att hon har mer känslor för bronsmedaljören Martin Granetoft än vad hon tidigare har vågat erkänna.

– Han vet inte att jag är kär i honom, utan det har jag kommit på sedan jag kom ut. Jag är mer förälskad än vad jag trodde när jag var i huset, säger hon till Nyheter24.

Men trots att paret har synts vara minst sagt närgångna, så har deras relation inte alltid varit oproblematisk.

Artisten Basshunters gästspel i huset ledde exempelvis till stor dramatik, då han lyckades få Sara på fall. När de två sågs kyssas under ett täcke var hätska diskussioner om Saras svek mot Martin igång. Men trots all uppmärksamhet ångrar Sara inte sin heta stund med artisten.

– Nej, jag ångrar det absolut inte. Jag skulle kanske inte göra det igen, men jag ångrar inte att det är gjort.

Martin var, av förklarliga skäl, inte lika nöjd.

– Jag var inte jätteglad då, men eftersom vi inte var tillsammans så jag kunde inte styra henne. Men jag förstår inte, för Basshunter har ingenting som jag inte har.

Dock var Martin inte helt felfri han heller. Framför kamerorna sågs han guppa täcke med den kortvariga deltagaren Minela Grebenarevic.

Själv hävdar Martin däremot bestämt att paret aldrig gick hela vägen.

– Vi hade aldrig sex, det var bara petting, säger han till Nyheter24.

– Såhär i efterhand kan jag vara glad att vi inte låg med varandra, även fast det just då var jobbigt. Att vara instängd i 106 dagar utan att ha sex är inte lätt. Självklart blir man kåt.

 

"Svårt att hålla sig"

Svårigheten att leva i huset utan att ha sex är en erfarenhet som Martin delar med Sara.

– Det är helt otroligt svårt att hålla sig utan sex - inte minst i början. Sedan efter ett tag så vande man sig. Men givetvis var det extra jobbigt när jag hade Martin, förklarar Sara för Nyheter24.

– Det blev ju ofta onaturliga stopp ibland när vi höll på, då vi stannade och aldrig hade sex. Men jag hade bestämt mig och höll på det där.

Efter kvällens finalefterfest kan det dock bli en förändring av deras hittills kyska relation.

– Jag hoppas att vi delar hotellrum i natt, avslutar Sara förhoppningsfullt.

/
Kat
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Avhopp från Eurovisionfest tvingar fram flytt

Ola Salo: Wonkas konst gör livet uthärdligt

1 timme sedan
Efter Jesus och Judas kliver Ola Salo i höst ut på Göteborgsoperan som den skruvade chokladfabrikören Willy Wonka. Det kan vara ganska roligt att få spela lite mer knäpp än man själv är, säger han med ett snett leende.

Molly Sandén sjunger på Grammisgalan

1 timme sedan
Molly Sandén, Hooja och Ellen Krauss. Det är några av de artister som uppträder på årets Grammisgala.

Lugnt hobbitliv utlovas i nytt spel

1 timme sedan
Att hobbitar är ett stillsamt folk som egentligen skyr allt vad riskfyllda äventyr heter vet alla som bläddrat några sidor i något av Tolkiens verk.

Populära SVT-serien läggs ner: "Det är tråkigt att ta farväl"

1 timme sedan
Den fjortonde säsongen blir den sista. Efter det så läggs nämligen succéserien Ett fall för Vera på SVT ner. – Det är tråkigt att behöva ta farväl, men jag är så stolt över vad vi har åstadkommit de senaste 14 åren, säger skådespelaren Brenda Blethyn.

Strömmer i säkerhetsmöten inför Eurovision

3 timmar sedan
Den höga terrorhotsnivån i Sverige och en orolig omvärld gör Eurovision utsatt. Justitieminister Gunnar Strömmer (M) har regelbundet möten med Säpo och polisen inför arrangemanget.