Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Katrin Zytomierska och "Gurkan" slåss i Kanal 5

- 19/07/2011, 11:00 -
1 av 2

All Over Press/ Eero Hannukainen

2 av 2

JanErik Henriksson/Scanpix

Kanal 5 hakar på den nya tevetrenden -  att göra teve av kändisar som leker gladiatorer. Programmet kommer att frontas av den otippade trion: Thomas Ravelli, Felix Herngren och Hans Wiklund.

I slutet av sensommaren börjar inspelningarna av Kanal 5:s nya program Sommarspelen.

Skandaldrottningen Katrin Zytomierska och Big Brothers Göhkan "Gurkan" Gasi  är två som ska tävla mot varandra i programmet. "Gurkan" som vi självklart har sett i Robinson och Big Brother kommer förhoppningsvis att tävla mot Katrin i "sprinterlopp med grodfötter" som är en av grenarna.

Fotbollslegenden Thomas Ravelli kommer att vara programmets reporter. 

Peppande kommentarer och kanske ett och annat skämt kommer humormannen från Solsidan, Felix Herngren, 44 och filmkritikern Hans Wiklund, 47 att stå för. Men ingen programledare är tillsatt ännu.

Vi kommer att få se 16 kändisar tävla mot varandra i något som ska föreställa OS, men med lite mer galna grenar.

Ramlade i en trappa - redo för OS?

Den avdankade Robinsonvinnaren och polisen Martin Melin, 44 är också en vi får se i programmet. Men frågan är om han verkligen kommer att palla trycket. Han var nyligen med om något så dramatiskt som att jaga en tjuv. 

-Jag jagade en väsktjuv häromdagen och ramlade i en trappa.  Jag trodde att ett ben i mitt knä hade gått av, säger han till Expressen

Programmet kommer att sändas i höst på Kanal 5.