Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Robinsondeltagare tagna av polis - inspärrade på toalett

- 30/08/2011, 14:18 -
1 av 4

Tv4

2 av 4

Tv4

3 av 4

Tv4

4 av 4

Tv4

Starten på Robinson började riktigt illa för några av tävlingens manliga deltagare - som direkt hamnade i klammeri med rättvisan.- Det var som att hamna i en tortyrkammare, förklarar de chockade deltagarna.

I tisdagens andra avsnitt av Robinson stöter de manliga deltagarna på polistrubbel. Istället för att få åka båt till paradisön, som de föreställt sig, blev de tagna av polisen - direkt vid ankomst.

Iförda handfängsel fördes tävlingens ovetande deltagare in på polisstationen. Där fick de lämna både fingeravtryck och bli fotograferade.

Anledningen till det oväntade besöket i fängelset var otydligt, och man tror länge att det är ett visumproblem som behöver utredas.

Fast i stekhet cell

De förvirrade deltagarna bad om att få låna toaletten och släpptes då in i en cell av polisen - som sedan slog igen en tung metallgrind.

Där fick deltagarna sitta i en stekhet cell - utan vetskap om vad som väntar.

"Fruktansvärt" 

- Ja, det här har ju inte börjat bra. Det är fruktansvärt att sitta här. Det är inte länge man pallar att sitta här - det är säkert 70 grader här inne, säger Mats Kemi, 52.

Även de övriga deltagarna var chockade över behandlingen de utsattes för, och beskriver situationen som att "vara i en tortyrkammare".

Se hur det går i kvällens avsnitt, klockan 20.00 i TV4.