Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Tvåbarnsmamman Anna: "Kan glömma trosorna"

1 av 2

Kanal 5

2 av 2

Kanal 5

Nöje | 06/09/2011 07:56

I Kanal 5:s nya festserie "Kaos i Båstad" får vi följa tvåbarnsmamman Anna, som känner för att lufta sina intima delar under tennisveckans festligheter.

Skandalserien Kaos i Båstad har under tisdagskvällen premiär på Kanal 5. Där får vi under det första avsnittet möta tvåbarnsmamman Anna, som gästar tennisveckan i Båstad för sena nätter och blöta partykvällar.

– Det som drar i Båstad är nog det vilda partylivet. Det är Stureplan gånger hundra. När jag är där ska jag bara njuta och leva livet, berättar hon i programmet.

Annas mål med vistelsen i den skånska kuststaden är att hitta kärleken till sin vän Liz, och att själv ta igen för svunna tider.

– Jag var 19 år gammal när jag fick mitt första barn. Nu när jag är äldre har jag behov av att göra det som alla mina vänner gjorde när jag var hemma med mina småbarn. Nu tar jag igen det jag missade då.

"Kan glömma trosorna"

För att passa in på de glamourösa festerna och extravaganta klubbarna har Anna lagt många timmar och mycket pengar på skönhetsprodukter och behandlingar.

– Det är superviktigt att se bra ut. Man ska ha botoxat sig, fixat läpparna, och kindbenen.

– Allt som gäller hud och hår glömmer jag aldrig, det har jag aldrig gjort. Det jag däremot kan glömma är trosor. Men man behöver ju inte alltid ha på sig dem.

Efter timtals av förberedelser ger sig vännerna ut på krogen, där Anna blir vida uppmärksammad av kontaktsökande och partysugna män.

– Vi brukar inte flirta, vi behöver inte det. Folk kommer till oss ändå.

– Misslyckas kan jag inte. Jag har aldrig gjort det och tänker inte börja nu, förklarar Anna självsäkert.

"Är inte Linda Rosing"

Flertalet gånger kommer det fram män och säger sig känna igen den yppiga blondinen. Men hon är inte den de först förväntar sig.

– Jag har fått höra väldigt mycket att jag påminner om Linda Rosing. Det kanske är för att man utmärker sig på ett eller annat sätt, och inte är lika grå och tyst som alla andra. Man sticker ut ur mängden.