- Foto: CHRISTINE OLSSON / SCANPIX

Ensamma mamman: "Jag har blivit sårad"

My Hammar söker kärleken i ”Ensam mamma söker” på TV3. Men vägen dit har inte varit spikrak.


My Hammar

Ålder: 22

Ort: Västergötland

Yrke: Studerande

Barn: Charlie, 2 år

Intressen: Älskar att vara ute och hitta på saker, att åka och bada osv. Tycker väldigt mycket om musik, särskilt det absoluta favoritbandet Social Distortion. Gillar att måla. Älskar fotboll och gillar nyheter och politik.

Drömkillen: Han ska vara snäll, ödmjuk och även förstå att ibland kan det vara svårt men så länge man har någon att luta sig tillbaka mot så klarar man allt! Han ska vara ambitiös. Han måste ha humor och glimten i ögat. Och så ska han självklart vara snygg.

Källa: TV3

My Hammar är en av de mest populära deltagarna i Ensam mamma söker" - där hon söker efter kärleken på bästa sändningstid.

Men vägen dit har inte alltid varit enkel.

- Mina tidigare förhållanden har varit blandade, både bra och dåliga, förklarar hon för Nyheter24.

- Men jag har lämnat alla bakom mig.

Har du blivit sårad tidigare?

- Ja det har jag. Jag har blivit sårad av min ungdomskärlek Det tog flera år innan jag kom över honom.

Sin medverkan i Ensam mamma söker är dock ingenting hon ångrar.

- Det var jättebra att vara med. Man har fått träffa mycket roligt folk och många nya människor, säger hon.

"Glad för min skull"

Men att försöka hitta kärleken inför hela svenska folket är inte nödvändigtvis helt enkelt.

– Det är klart att det är speciellt att dejta på teve. Man brukar ju oftast bara vara två när man dejtar. Här är man ju flera stycken samtidigt, plus att man har ett kamerateam som följer en.

My har dock fått bra stöd, bland annat från sin sons pappa, som hon tycker har varit väldigt behjälplig under tiden som hon medverkat i programmet.

- Han har varit stöttande och hjälpt mig med Charlie, så jag tror att han har varit glad för min skull, avslutar My Hammar.

Skarsgård är drömmannen

Efter sin medverkan i programmet har My fått många beaundrarbrev skickade till sig från män ute i landet. Men kärleksförklaringarna intresserar henne inte.

Hon berättar dock att hon alltid har haft ett gott öga till den svenska superstjärnan Alexander Skarsgård. Samtidigt passar hon på att skicka några vänliga ord till den duktiga skådespelaren.

- Han är bra på det han gör och är en duktig skådespelare, avslutar My.

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

1 timme sedan
Hanna Friberg har blivit gripen i USA tillsammans med vännen Stella Cocozza. Vännerna höll helt enkelt på att bli utslängda från landet.

Många avhopp från Eurovision i Malmö

1 timme sedan
Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

1 timme sedan
Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

2 timmar sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".