Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Slumdogstjärnor ännu i Oscarskläder

Nöje | 02/03/2009 21:20

Pappan till en av skådespelarna kräver mer pengar.

Nu har det gått ett par veckor sedan "Slumdog Millionaire" fullkomligt ägde Oscarsgalan. I filmen medverkar även barnskådespelare som kommer direkt från slummen i Mumbai. Nu kräver pappan till en av skådespelarna mer pengar från regisörren, även kallad "farbror Boyle" av barnen.

–Min son har tagit världen med storm och vunnit. Jag är så stolt över honom men jag vill ha mer pengar. De lovade mig ett nytt hus men ingenting har hänt. Jag är fortfarande i slummen. Jag vill ha pengarna nu. Mr Boyle borde hjälpa mig och min son, uppger pappan till en av barnskådespelarna enligt Huffington Post.

Samtidigt berättar en av skådespelerskorna, Rubina, att hon fortfarande har på sig sin Oscarsklänning och nu inser hur mycket hon ogillar sitt hemland.

–Direkt när vi kom till USA fixad farbror Danny (Boyle) kläder till oss. Jag har aldrig i mitt liv fått så mycket kläder. Jag valde ut sju klänningar och fyra par skor. Jag kände mig så speciell i min klänning att jag aldrig ville ta av mig den. Jag kände mig som en prinsessa när jag gick där på röda mattan, berättar Rubina och tillade att hon numera förstår hur dåligt hon har det i slummen i Mumbai, enligt Huffington Post.

Skrivet av: