Danny Boyle med rätt att döda

Oscarsvinnande Slumdogregisörren tar över Bondfilmerna.


Brittiske mästerregissören Danny Boyle som vann storslam på Oscarsgalan med Slumdog Millionaire nyligen sägs nu få ett av filmvärldens mest hedervärda uppdrag.

Boyle lär nämligen bli den som får ansvar för att göra nästa film om världens kändaste agent, James Bond.

Den kolugne Manchesterkillen är superhet i Hollywood efter att hans Bombay-baserade film blivit en stor sensation med totalt åtta Oscars-statyetter.

– Danny är verkligen i hetluften just nu, och han blir fullständigt bombarderad med erbjudanden från olika studior, säger en källa till The Sun, och fortsätter:

– Han har blivit erbjuden chansen att regissera den 23:e Bondfilmen av Barbara Broccoli, som är huvudansvarig för filmserien sen fadern Albert dog 1996, och filmteamet älskar hans visioner och anser att de skulle fungera perfekt för den nya James Bond. Och Danny har alltid varit mer intresserad av filmen än av pengarna, säger källan till The Sun.

Producent för Bondfilmerna är Boyles gamle kompanjon från The Beach, Callum McDougal.

Danny Boyle har tidigare gjort filmer som Shallow Grave, Trainspotting och 28 dagar senare.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

1 timme sedan

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

idag 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

idag 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

idag 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.

Så träffade Kjell Bergqvist 18 år yngre frun Karin

idag 14:52
Kjell Bergqvist är en av Sveriges mest folkkära skådespelare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Kjell Bergqvist.

Allt om Miriam Bryant: Familj, låtar och om hon har pojkvän

idag 14:42
Miriam Bryant har seglat upp som en av de största popartisterna i Sverige. Men hur mycket vet du egentligen om stjärnan? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Bryant.