Hannah, Martin och My är årets ensamma föräldrar.
1 av 2
Hannah, Martin och My är årets ensamma föräldrar. - Foto: Eero Hannukainen/All Over Press
Martin har undsluppit sjuka kärleksbrev.
2 av 2
Martin har undsluppit sjuka kärleksbrev. - Foto: Eerobild/All Over Press

”Tror jag är med i Bonde söker fru”

Martin Synnerud, 31, är den första pappan att delta i TV3:s ”Ensam mamma söker”. I samband med programmet råder det därmed en viss förvirring kring vad det egentligen är han medverkar i.


Barnpsykologen

Enligt en barnpsykolog som Nyheter24 varit i kontakt med kan det vara svårt för de ensamma föräldrarnas barn att hantera situationen som de har satts i:

Barn påverkas alltid och man ska vara försiktig med vad man visar upp. Barn kan exponeras, det kan vara okej och det kan vara spännande - i neutrala sammanhang. Men det kan bli otroligt jobbigt om sammanhanget blir fel, om barnen eller föräldrarna gör något som inte är bra eller som kan uppfattas som negativt.

Läs mer här.

STOCKHOLM. Han är förskonad från galningar och glåpord för sin medverkan i ett program med ensam mamma i titeln. Ett och annat missförstånd slipper den ensamma pappan Martin Synnerud, 31, dock inte undan.

- Jag får en del kommentarer, men det är mest att folk tror att jag är med i Bonde söker fru – de är inte så spydiga, berättar Martin för Nyheter24.

När han i början av programserien fick välja vilka tjejer som var intresserade slapp han de allra värsta mailen.

- Produktionsbolaget hade redan gjort en gallring när jag skulle välja, så jag fick inga riktiga idiotmail - de flesta var normala. Hannah (en av de medverkande ensamma mammorna, red.anm.) har å andra sidan fått både det ena och andra men det är ingen som verkar bry sig om mig, berättar Martin för Nyheter24 skämtsamt.

Ångrar vissa saker

Trots den nationella exponeringen av kärlekslivet känner den ensamma pappan inte att han ångrar sin medverkan.

- Resultatet har blivit så bra. Vissa grejer kunde jag kanske låtit bli att göra framför kamerorna, men sådant får man räkna med. Jag har fått vara med om saker i programmet jag annars aldrig hade fått vara med om, avslutar han.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!