Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

VIDEO: Träffa mannen som lever med åtta sexdockor

Här är mannen som lever med åtta så kallade RealDolls.

Här är mannen som lever med åtta så kallade RealDolls.

Nöje | 24/11/2011 16:50

I Fråga Olle-dokumentären får vi ikväll träffa Everard Cunion, som lever tillsammans med åtta RealDolls.

I kvällens "Fråga Olle-dokumentären" får vi träffa Everard Cunion, som bor i Christchurch, England. Han lever i ett vanligt hus tillsammans med åtta kvinnor som han alla älskar för deras olika, unika personligheter. Det finns dock en skillnad mellan Everard och andra bigamister – hans kvinnor är gjorda av gummi.

- Jag har likartade känslor för dem som jag skulle ha mot en attraktiv person som levde med mig. De här dockorna är så realistiska att man inte kan undgå att se på dem som riktiga människor, berättar Everard.

Bland dockorna finns bland annat bonddottern June och Virginia, som är rektor på en flickskola.

- Jag tänker mig dockorna som riktiga personer med karriärer, livshistorier och så vidare, förklarar Everard

Har sex med dockorna

Han älskar alla dockorna på samma sätt som människor älskar varandra och på frågan om han har sex med dockorna svarar Everard:

- Ja, men inte alla på samma gång.

Han förklarar att de inte blir svartsjuka på varandra när han har sex med en av dem - de är vana och tycker att det är normalt.

- Det är inte riktigt som att ha sex på riktigt, de är ju föremål som verkar vara halvt levande. Dock bara halvt levande.

Substitut för social kompetens

Everard Cunion förstår att dockorna inte är levande, men eftersom han har svårt med det sociala blir dockorna en utmärkt ersättning.

- Varför jag skaffar en docka istället för en riktig flickvän? Jag tror inte att jag har de sociala skickligheterna som krävs för att skaffa och behålla en. Då blir dockorna det näst bästa, säger han.