Torsdag 13 Maj
Stockholm

Sean Penn anklagas för Iran-sympati

Filmflopp skylls på skådespelaren Sean Penns diktatursympatier.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Filmen som heter Crossing Over floppar just nu stenhårt på amerikanska biografer. Efter en budgetkostnad på dryga 20 miljoner dollar har den bara inkasserat ynka 292 254 dollar på tre veckor. En minst sagt dålig prestation för en film med stjärnor som Harrison Ford och Ashley Judd i huvudrollerna.

Och nu skylls floppen på Sean Penn. Skådespelaren som reste till Iran 2005 anklagas för att sympatisera med ayatollorna i Iran. Han krävde att tas bort ur filmen eftersom han ville protestera mot en scen där en flicka hedersmördas av sin bror.

– Seans del i filmen var något experimentell då den hade mystiska kvalitéer som resten av filmen inte hade. Att han i slutändan inte skulle skulle vara med var ett kreativt beslut som han var medveten om, säger Sean Penns pressagent enligt NY Post.

Regissören Wayne Kramer vill dock inte svara på frågan om det går att skylla Penn för biofloppen.

– Jag försöker inte att vara undvikande kring det här men det är en fråga som du borde ställa till Sean Penn, säger Wayne Kramer enligt NY Post.

Istället verkar Sean Penn rikta sin uppmärksamhet mot andra och yngre projekt. I veckan sågs han luncha tillsammans med Natalie Portman, som för övrigt är singel, och manusförfattaren Dustin Lance Black. Kanske är det en ny film på gång eller kanske är det så att Sean Penn hittat sig en ny flamma. Han är ju som bekant en riktig kvinnokarl och har kopplats samman med både Lindsay Lohan och Petra Nemcova.

Crossing Over trailer:

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela