Här söker Måns (i munkdräkt) jobb av Christer Björkman.
1 av 2
Här söker Måns (i munkdräkt) jobb av Christer Björkman. - Foto: Stella Pictures
Så här glad skulle Måns bli om han fick leda Eurovision.
2 av 2
Så här glad skulle Måns bli om han fick leda Eurovision. - Foto: Stella Pictures

Måns kupp mot Christer: "Får jag vara med i ditt program nu?"

Måns Zelmerlöw tog tillfället i akt att inför flera miljoner tittare be Christer Björkman om att få leda Melodifestivalen.


Här är andra jobb som vi på Nyheter24 tycker skulle passa Måns:

- Programledare för "Så ska det låta".

- Programledare för "Vem vet mest?".

- Programledare för "Bingolotto" (Någon måste ju styra upp det).

- Leda Teveshop (Han måste ju kunna sälja vad som helst).

- Vara programledare för "Expedition Robinson" i chinos. 

När Christer Björkman, 54, kom upp på Allsångsscenen var Måns Zelmerlöw, 26, snabb med att slänga fram sitt CV och skämta om att "Du får ju vara med i mitt program, får jag vara med i ditt?". Han syftade på att få leda "Eurovision Song Contest" i Malmö nästa år. Men hur seriös var han egentligen? 


— Det var med glimten i ögat, jag är medveten om att konkurrensen är stenhård, därför blir jag inte förvånad om jag inte får det. 

Varför borde du få det?

— För att jag pratade rätt bra franska en gång i tiden, haha. Nej, men det finns många programledare som är lämpade för rollen men jag hoppas att SVT kanske vill ha någon som har varit med i "Melodifestivalen" själv och kan sjunga. 

Måns har tidigare hintat om att det här kanske blir hans sista sommar med "Allsång på Skansen". Men det vill han inte skriva under på. 

— Nja, jag var osäker även det här året om jag skulle köra igen, men så kändes det jättebra så jag ville göra det. Och det känns verkligen bra nu med. 

Om han inte ska fortsätta med Allsången vill han släppa en ny platta och åka ut på vägarna och turnera. Men om han inte ska jobba med musik då?

— Då tar jag upp den där flygledarutbildningen igen. 



/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

1 timme sedan
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

idag 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

idag 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

idag 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.

Så träffade Kjell Bergqvist 18 år yngre frun Karin

idag 14:52
Kjell Bergqvist är en av Sveriges mest folkkära skådespelare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Kjell Bergqvist.