Han spelar Jake i serien han tycker är "smuts".
1 av 5
Han spelar Jake i serien han tycker är "smuts". - Foto: Stella Pictures/Faksimil Youtube
Ashton Kutcher tog över efter att Charlie Sheen tvingats lämna serien. Här med Miley Cyrus i en nyinspelad scen.
2 av 5
Ashton Kutcher tog över efter att Charlie Sheen tvingats lämna serien. Här med Miley Cyrus i en nyinspelad scen. - Foto: Stella Pictures
Kutcher med Jakes pappa Alan. Slut på det här smutset för "Jake" nu.
3 av 5
Kutcher med Jakes pappa Alan. Slut på det här smutset för "Jake" nu. - Foto: Stella Pictures
Charlie Sheen gick vidare till serien Anger Management.
4 av 5
Charlie Sheen gick vidare till serien Anger Management. - Foto: Stella Pictures
Jake ser verkligen ut att lida.
5 av 5
Jake ser verkligen ut att lida. - Foto: Stella Pictures

Barnstjärnans vädjan: "Sluta titta på 2/12 män"

Bibeln fick barnstjärnan Angus Jones att bojkotta sitt eget program. Och att uppmana andra att göra detsamma. Nu kan "2 and a Half Men" förlora sin andra stora stjärna efter Charlie Sheen.


Häng med

Vad menade Charlie Sheen med "Winning" och hur var det egentligen med det där tigerblodet? Här lär du dig allt om Sheens klassiska citat.

I serien "2 and a Half Men" spelar barnstjärnan Angus Jones, 19, Jake Harper, brorson till Charlie Sheens karaktär. Men allt var ett misstag enligt honom själv. I ett videoklipp öser han kritik över serien han själv medverkat i under nästan tio år.

– Jag är med i programmet men vill inte det. Du kan inte vara en gudsfruktig person och vara med i ett sådant teveprogram.

Han vädjar sedan till seriens tittare att byta kanal.

– Snälla sluta titta på det, du fyller ditt huvud med smuts, säger han och fortsätter:

– Det är fiendens plan. 

Serien verkar helt klart riskera att förlora ännu en stor stjärna. 2010 lämnade Charlie Sheen programmet efter ett stort internt drama. Men då var det knappast Gud som ställde till det. Porrstjärnor, knark, tigerblod och winning är en närmare förklaring. Han ersattes då av Ashton Kutcher och programmet förlorade stort i tittarsiffror.

Se bikten i två delar här:



/
/
/
Gud
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Produktionsstödet sågas – "lönlöst att söka"

Christian Bauer bytte karriär – det jobbar han med i dag: "Blev anställd som 56-åring"

Christian Bauer är sedan 2023 gift med Pernilla Wahlgren och syns flitigt i "Wahlgrens värld". Men vad vet du egentligen om artisten och tv-profilens andra hälft? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor som googlas om Christian.

Tittarna rasar på hetsätningen i Robinson 2024 – det här hände

Det var under tisdagens avsnitt av Robinson som det var scener innehållande rent och skärt frosseri. Och tittarna, de hade väldigt starka åsikter angående specifikt en person.

Polisen inför ESC: "Säkerheten är väldigt stor"

Trafikavspärrningar, larmbågar och en stor mängd poliser möter 100 000 besökare – och eventuellt högljudda demonstranter – som väntas i Malmö framöver. Men området runt Malmö Arena kommer att vara tryggt, lovar polisen.

Nytt bakslag för Eurovisionveckan i Malmö

2 timmar sedan
Det är inte bara artister som hoppar av Eurovisionveckan i Malmö. Nu står det klart att Moriska paviljongen, som skulle hysa Euro Fan Café för tillresta Eurovision-fans, också drar sig ur.

Veckans film och serier – Gosling som stuntman

idag 06:22
Ryan Gosling är avdankad stuntman i "The fall guy" och i "A man in full" spelar Jeff Daniels en företagsledare på fallrepet. Här är veckans filmer och serier.