Ove Sundberg (Henrik Dorsin) är tillbaka. I TV4:s The Office-remake Kontoret är han chef över bland andra Therese, Viking och Erik (Sissela Benn, Björn Gustafsson och Kim Sulocki).
1 av 2
Ove Sundberg (Henrik Dorsin) är tillbaka. I TV4:s The Office-remake Kontoret är han chef över bland andra Therese, Viking och Erik (Sissela Benn, Björn Gustafsson och Kim Sulocki). - Foto: Foto: Morgan Norman/Söderberg Agentur/TV4
Ove Sundberg i Kontoret.
2 av 2
Ove Sundberg i Kontoret. - Foto: Foto: Morgan Norman/Söderberg Agentur/TV4

Mer improvisation i nya säsongen av Kontoret

Nu har det åter blivit dags att stifta bekantskap med gänget på "Kontoret". I kväll är det säsongspremiär på TV4: "Vi har fått mer tid till att improvisera".


Mer om programmet

Kontoret bygger på Ricky Gervais skapelse "The Office" som hade premiär 2001.

Med en jobbig och obekväm humor bröt serien ny mark och formatet har sålts till ett tiotal länder.

Första säsongen av Kontoret mottogs med blandade reaktioner.

Bland annat skrev medieprofilen Alex Schulman att betyget låg nära underkänt och hans bror, Calle Schulman, menade att varje scen var en imitation.

I kväll är det dags för säsong två. En säsong som ska vara annorlunda jämfört med första menar Björn Gustafsson, som spelar karaktären Viking.

– Vi har fått mycket mer tid att improvisera i den här säsongen. Vi utgår från manus men kan spela mer fritt sedan. Då kan vi säga vad som helst, säger Björn Gustafsson när han intervjuas i "Nyhetsmorgon".

Kontoret sänds klockan 20.30 på TV4.

Se ett klipp från Kontorets andra säsong här:


/
TV4
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Väskförbud stoppar konserter med picknick

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swifts album: "Stor, sorgsen pop"

"Stor, sorgsen pop, meditativ teater" – bitvis en katarsisk rensning efter ett avgörande uppbrott. Så sammanfattar nyhetsbyrån AP Taylor Swifts nya album “The tortured poets department,” som rymmer i princip alla hennes tidigare musikstilar.

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

2 timmar sedan
En kvinna som skaffar barn på egen hand – men blir kär i donatorn. Tuva Novotny spelar huvudrollen i Viaplays nya dramakomedi "Allt och Eva" Den handlar om att vara ensam och rädd för gemenskap men ändå söka samhörighet, säger Novotny till TT.

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21
Pablo Leiva Wenger är en känd hip-hop artist och skådespelare. Men vad vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor om Leiva Wenger.

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.