Top Model Sverige
1 av 6
Har du någon favorit redan? Här är några av tjejerna som ska slåss om att gå vidare i kväll. - Foto: Stella Pictures/Faksimil TV3/Bilden är ett montage
Top Model Sverige
2 av 6
Programledare är Caroline Winberg som bland annat gått vinsingar för Victorias Secret. - Foto: FameFlynet Sweden / Robert Eklund
Top Model Sverige
3 av 6
Pamela Olivera ser ut att ha en bra chans, men det gäller ju så mycket mer än ett vackert yttre. Press, stress, catwalk och attityd. - Foto: FameFlynet Sweden / Robert Eklund
Top Model Sverige
4 av 6
Har Izabell Hahn vad som krävs? - Foto: FameFlynet Sweden / Robert Eklund
Top Model Sverige
5 av 6
Hejar du kanske på Fatou Khan? - Foto: FameFlynet Sweden / Robert Eklund
Top Model Sverige
6 av 6
Superstylisten Jonas Hallberg är med även i den här säsongen. - Foto: FameFlynet Sweden / Robert Eklund

Här är Sveriges nya toppmodeller

Förra säsongen vann supermodellen Elsa Hosks kusin Alice Herbs den svenska versionen av "Top Model". Nu ska en ny tjej koras till Sveriges nästa toppmodell.


Det går bra nu

Efter Top Model - den svenska stylisten Jonas Hallberg har fått ett nytt drömuppdrag, han ska styla Hollywoodstjärnan Kim Kardashian.

I kväll är det premiär för TV3:s ”Top model Sverige” med Victoria's Secret-modellen Caroline Winberg som programledare. Kanalen utlovar hårda prövningar som sömnbrist, nattfotografering, stylingutmaning och ett catwalktest som inte går lika bra för alla. 

En av deltagarna stukar foten efter att ha snbblar flera gånger - framför juryn.

Bläddra vidare i bildspelet ovan för att se några av deltagarna som ska slåss om de tio finalplatserna i premiären i kväll klockan 21.00.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ola Salo: Wonkas konst gör livet uthärdligt

Molly Sandén sjunger på Grammisgalan

Molly Sandén, Hooja och Ellen Krauss. Det är några av de artister som uppträder på årets Grammisgala.

Lugnt hobbitliv utlovas i nytt spel

1 timme sedan
Att hobbitar är ett stillsamt folk som egentligen skyr allt vad riskfyllda äventyr heter vet alla som bläddrat några sidor i något av Tolkiens verk.

Populära SVT-serien läggs ner: "Det är tråkigt att ta farväl"

1 timme sedan
Den fjortonde säsongen blir den sista. Efter det så läggs nämligen succéserien Ett fall för Vera på SVT ner. – Det är tråkigt att behöva ta farväl, men jag är så stolt över vad vi har åstadkommit de senaste 14 åren, säger skådespelaren Brenda Blethyn.

Strömmer i säkerhetsmöten inför Eurovision

2 timmar sedan
Den höga terrorhotsnivån i Sverige och en orolig omvärld gör Eurovision utsatt. Justitieminister Gunnar Strömmer (M) har regelbundet möten med Säpo och polisen inför arrangemanget.

Irländska artister vill se Eurovisionbojkott

igår 22:56
Hundratals irländska artister uppmanar Irlands deltagare i Eurovision, Bambie Thug, att bojkotta tävlingen. Detta eftersom Israel tillåts ställa upp.