1 av 6
- Foto: Faksimil TV4
2 av 6
- Foto: Faksimil TV4
3 av 6
- Foto: Faksimil TV4
4 av 6
- Foto: Faksimil TV4
5 av 6
- Foto: Faksimil TV4
6 av 6
- Foto: Faksimil TV4

Här får Peter den pinsamma utmaningen i snurra flaskan

När utmaningen gick ut på att dra på sig ett par slimmade speedos och ställa upp i det öppna VM-kvalet i fjärilsim, tillsammans med Sveriges elit, pekade den snurrande flaskan på Peter. Utan någon som helst erfarenhet hoppade 33-åringen i poolen. "Publiken började skratta och peka".


Vad är "snurra flaskan"

Precis som i den klassiska leken med samma namn ställs deltagarna inför utmaningar. I det här fallet riktigt pinsamma. Vem som tvingas göra vad avgör den snurrande flaskan. 

Varje deltagare skriver en utmaning och sedan snurras flaskan för att utse vem som ska utföra uppgiften.

Har du någonsin känt dig obekväm i dina lite för tajta badkläder när du besökt ett badhus? Tänkt dig då den känslan - gånger tio. 33-åriga Peter från Skåne visste nog inte vad han gav sig in på när han signade upp för att delta i TV4:s program "Snurra flaskan"

Under programmets gång samlas ett gäng vänner för att utmana varandra. Peter åker på att ställa upp i ett VM-kval i den avancerade och fysiskt krävande tekniken fjärilsim. 

Som att det inte skulle räcka tvingas Peter göra det framför en publik ovetande om utmaningen och mot den regerande svenska mästaren. 

Det är programmets andra deltagare Johan Grundén, 29, Peter ska skylla på.

– Jag satt och funderade på vad som skulle vara jobbigt för dom andra att ställa upp i. Jag ställde in mig på sport eftersom de andra inte är vältränade överhuvudtaget, tittade på nätet och såg VM-uttagningen. Tänkte att fjäril, det är ju skitsvårt och inför publik i tighta badbyxor det blir ju sjukt jobbigt men väldigt roligt för oss andra, säger Grundén till Nyheter24 och fortsätter:

– När han ställde sig på startpositionen stod han fel så man hörde lite kommentarer som "vad sysslar han med?". Alla simmare förutom Peter var dessutom vältränade. Blickarna var lite konstiga. 

Peter klarade ungefär tio meter i vattnet innan han var tvungen att ta en paus.

– Då började publiken skratta och peka. Efter några meter till så började dem fatta att här står det inte rätt till. Så dom applåderade honom i mål, berättar Grundén.

Se videon här:


Avsnitten släpps torsdagar klockan 09:00 exklusivt för TV4 Play. Se fler klipp här.

/
TV4
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

1 timme sedan
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

2 timmar sedan
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

2 timmar sedan
I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

2 timmar sedan
Hon trodde inte att hon kunde skriva en roman. Men nu får Annika Norlin Sveriges Radios romanpris för "Stacken" – samma dag som hon släpper ett nytt album.

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

idag 11:51
Det var år 2017 som Nicole Falciani fick ett viktultimatum av underklädesmärket Calzedonia. "Jag fick ett mejl där de skrev att de tycker att jag är för tjock".