Linda Rosings kärlek är 19 år

Den rätte för Rosing är blott 19 år gamle Hugo.


Linda Rosings allt annat än rosade program, Den rätte för Rosing, har nått sitt slut. Och det blev ett smått chockartat slut. Silverryggarna och galenskaparna föll tidigt av. Kvar var lammköttet. Hugo och Egill, 19 respektive 22. Rosing gillar dem unga med andra ord.

Finalen toppades med en fylleartad hemmafest där till och med grannarna klagade på den högljudda partytrion. När det så var dags för eliminering tröt orden. Motiveringarna var de samma. Linda Rosing hade fått fin kontakt med de båda. Men hon stod inför den rätte. Frågan vara bara vem.

Valet föll på den unge Hugo. Bara 19-år är han 16 år yngre än sin nya flickvän, Linda Rosing. Efter att paret funnit varandra fick de en välbehövlig semester som innefattade ponnyritter, middagar och allmänt njutande. Men någon långlivad romans blev det inte. Precis efter programmets slut publicerade Kanal 5 en intervju med Hugo om att det var slut med Rosing.

Vad hände mellan dig och Linda?

– Det tog stopp. Jag tror både jag och hon insåg att hon har nog lite för mycket saker i sitt huvud som måste redas upp. Hon har ganska mycket att tänka på och jag vill inte lägga mig i, säger Hugo till Kanal 5.

Vem tog beslutet att ni inte skulle vara tillsammans?

– Vi dejtade ett tag, men hon kände väl kanske att efter allt det här så var jag kanske för ung för henne.

Kände du av åldersskillnaden?

– Absolut. Men det är alltid värt ett försök. Just när jag var med henne så kändes det inte. Men sen när man tänker efter så är jag 25 när hon är 40 och då är hennes dotter 21. Man tänker mycket när man är för sig själv. Hennes ungdom börjar ta slut och min har precis börjat.

Hur skulle du beskriva din relation till Linda idag?

– Vi är vänner, men vi hörs inte så ofta, avslutar Hugo i en intervju med Kanal 5.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!