Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Herngren avslöjar en planerad uppföljare till den svenska filmsuccén

Hans Wiklund och Madeleine Martins podcast gästas av Felix Herngren.
1 av 3

Hans Wiklund och Madeleine Martins podcast gästas av Felix Herngren.

Felix tillsammans med Robert Gustafsson.
2 av 3

Felix tillsammans med Robert Gustafsson.

Stella Pictures / Stella Pictures

3 av 3

David Sica / STELLA PICTURES

Nöje | 10/03/2014 21:02

Varje onsdag bjuder Hans Wiklund, filmexpert på Viasat Film, och filmstjärnan Madeleine Martin in välkända gäster från filmens värld in till att prata film – och massa annat.

I veckans pod gästas Hans Wiklund och Madeleine Martin av mångsysslaren Felix Herngren. Det snackas lustgas, Agneta Sjödin och hur det egentligen fungerar att regissera sig själv. Dessutom avslöjas för första gången en planerad uppföljare till 100-åringen:

– Vi tittar på hur det går i Europa och går det bra kommer vi säkerligen att göra en tvåa. Vi diskuterar just nu om vi ska kalla den 101-åringen eller 102-åringen, berättar Herngren.

Utvecklar nya teveserier

Felix berättar vidare om att han håller på att utveckla några nya teveserier, varav en större humorsatsning införför hösten. Han avslöjar också hur hans nervositet inför inspelningar tidigare fått honom att gå i sömnen:

– Jag har klätt på mig, lagt mig under sängen, gömt mig och försökt lyfta saker, det har hänt mycket, berättar Herngren i Viasat Films podcast.

Lyssna på avsnittet här.