Jim Carrey var deprimerad

Filmstjärnan i lång intervju: – Jag är en allvarlig person med teaterdrömmar.


Jim Carrey har fått filmpublik att skratta i åratal, men nu avslöjar stjärnan att han innerst inne är en "konstig och allvarlig person".

Det berättar han för Larry King i en lång intervju på CNN.

Den 46-årige filmstjärnan pratar också om att han brottats med depressioner och drömmer om att få göra en uppsättning på Broadway.

Men hans fans av den mer lättsamma skolan kan fortsätta glädjas åt han senaste film, komedin "Yes Man", som går upp på bio nu på fredag.

Svårt att säga nej

Filmen handlar om Carl Allen som nästan alltid säger "nej" till saker och ting, men plötsligt en dag bestämmer sig för att tillbringa ett helt år med att alltid svara "ja", varpå hans liv blir väldigt mycket mer äventyrligt än förut.

Carrey själv berättar i intervjun att han har svårt att säga nej.

– Det är svårt för mig, speciellt när man har råd att göra det.

På frågan om han känner sig tryggast med att göra komedier svarar Carrey:

– Jag älskar det alltihop, ärligt. Jag känner mig så lyckligt lottad att ha fått alla dessa möjligheter, att få göra en film som "Ace Ventura", och följa upp den med "The Truman Show" och "Eternal Sunshine", och sen få chansen att göra "Yes Man", som är en ren komedi men ändå har något tänkvärt i sig, säger Jim Carrey till CNN.

Vill göra Broadwaypjäs

Och när Larry King undrar om han har velat göra en teateruppsättning på Broadway kommer svaret snabbt:

– Absolut, det skulle jag gärna göra. Jag skulle älska att göra det. Jag hoppas jag får göra det.

Flickvännen sedan tre år, modellen och programledaren Jenny McCarthy, gick nyligen ut i media och sa att hon aldrig tänkte gifta sig med Jim, på grund av sina personliga åsikter om äktenskapet. Jim Carrey verkar dela den åsikten.

– Jag älskar Jenny väldigt mycket, och vi har ett jättebra förhållande. Vi har båda varit gifta några gånger förut. Jag tycker det är bra som det är nu, och jag tror hon håller med om det. Jag tror inte vi behöver ha en bekräftelse genom ringar eller lagböcker för att vårt förhållande ska bli heligt.

Vitaminer bättre än Prozac

Jim Carrey berättar vidare, om hur han gått igenom en depression, och hur han tog sig ur den.

– Du vet att det finns en risk för att börja dra alla de där Prozac-argumenten som Tom Cruise. Jag tror att Prozac kan vara värdefullt för personer under korta tidsperioder. Men jag tror att om man använder dem för länge så tar man aldrig itu med sitt riktiga problem.

Istället avslöjar Carrey vad han använder vid sidan om lyckopillret:

– Jag tar tillskott. Vitaminer, men också andra kosttillskott som tyrosin och hydroxytryptophan, sånt som de botar depressioner med nu. Det är naturliga ämnen som finns i din hjärna, berättar Jim Carrey för CNN.

Se hela intervjun här:

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Jill Johnson släpper ny countrysingel

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvists ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan...Se bilderna här på Nyheter24.