Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Linda Rosing gör dejtingteve

Nöje | 10/10/2008 11:59

Skandaldrottningen gör dejtingprogram med Kanal5.

Skandal- och bloggdrottningen Linda Rosing är tillbaka i teverutan. I ett nytt dejtingprogram ska singelmamman försöka hitta sin stora kärlek.

Dejterna kommer att vara allt från romantiska middagar och klassiska biodejter. Men även våghalsiga aktiviteter och resor bort från det "svenska grådasket".

–Det känns lite nervöst förstås, men jättespännande! Jag vill verkligen finna en man, en man som passar mig, och här får jag chansen att träffa män jag aldrig hade mött annars, skriver Linda i ett pressmeddelande från Kanal5.

Både Linda Rosing och Kanal5 har viss erfarenhet av att göra snaskteve. "Den rätte för Linda" kommer att visas under våren, så om du inte får utlopp för dina egna vårkänslor kanske det kan vara något för dig.

Linda Rosing gjorde sig känd med svenska folket genom att nuppa med Mikael Lindgren i Big Brother 2003. Sedan dess har det rullat på och Linda kan stoltsera med ett flertal titlar.

Många vet inte om det men hon var med och spelade in Michael Brinkenstjärnas teveprogram Team Paparazzia, som aldrig sänts i svensk teve, under 2003. Som popstjärna släppte hon 2004 låten Summer Love utan att nå någon större framgång.

2006 släppte författaren Linda Den nakna sanningen, en självbiografi som hon skrev tillsammans med skvallerreportern Daniel Nyhlén. Samma år föddes politikern Linda då hon blev partiledare i det Unika partiet.

År 2007 chockade hon åter igen svenskarna, Linda politikern hade dött, född var Linda the pornstar. Linda hade skrivit ett avtal med pornografiproducenten Private Media Group, men det hela rann ut i sanden.

Se Linda och Mickes klassiska tevenupp

Skrivet av: