Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

De blir vampyrer i New Moon

Nöje | 16/04/2009 21:52

Vår tids största barnskådis kommer få något att bita i när hon spelar mot Robert Pattinson.

Ryktet att Dakota Fanning, ska vara med i New Moon, uppföljaren till Twilight, är nu bekräftat enligt filmbolagets Summits hemsida. Med är även Jamie Campbell Bower (Sweeney Todd) och Daniel Cudmore (X-Men: The Last Stand). Klara sedan tidigare är karaktärsskådisen Michael Sheen (The Queen) och indianen Graham Greene (Dansar med vargar). Regin står Chris Weitz för.

Vampyrfilmen Twilight blev en megasucce och gjorde Kristen Stewart och Robert Pattinson till superstjärnor. Om det här nu kommer gälla även för Dakota Fanning är oklart. Hon har sedan tidigare en gedigen filmkarriär att luta sig tillbaka på. Det är allt från seriösa dramer till komedier med Brittany Murphy.

Just nu är Dakota aktuell med den animerade filmen Coraline där hon gör rösten till en flicka som hittar en hemlig dörr som leder till en annan verklighet. Den tävlar nu på biotoppen mot Hanna Montana: The Movie och Dragonball Evolution.

Se trailern till Coraline:

Skrivet av: