Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

31 miljoner insamlade till barnen

Nöje | 10/10/2008 21:03

Den direktsända insamlingsgalan "Tillsammans för Världens Barn" blev en succé.

STOCKHOLM. Programledarna Kristian Luuk och Kitty Jutbring rapporterade direkt från Stureplan i centrala Stockholm. Även Peter Settman gick runt med bössan och fick bidrag av publiken som samlat sig på platsen.

Under Svampen på Stureplan skedde en uppvisning med kampsportsutövande barn och en eldshow. Samtidigt sprang små barn runt med bössor för att samla in pengar från bratsen.

Allsångsledaren och barnsångsskrivaren Anders Lundin ledde galan direkt från studion ihop med folkkära programledare. Bland de artister som uppträdde var Sibel och Adam Tensta - inga amatörer direkt. Men för att kunna konkurrera om tittarna med Idol kom också Lill Lindfors som avslutade med klassikern "Kom igen".

I morgon bär andra stapeln av galan av. Då kommer Darin och uppträder och dem som skänker har chans på att vinna en inbjudan till årets Nobelfesten.

Skrivet av: