Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Katrin om Kjell: Han är en hagga

Nöje | 20/04/2009 11:41

Kjell om Katrin: Hon är en kråka.

Katrin Zytomierska reagerar nu över Kjell Erikssons kritik för hennes otrohetsbeskyllningar i det direktsända radioprogrammet "Vakna med The Voice" som Kjell är redaktör för. Kjell berättade för Expressen att han tycker Katrin är "en kråka som sitter i ett träd och kraxar, och när ingen lyssnar skiter hon. Sedan flyger hon ner bland soporna och rotar. Tyvärr är det ju vi som i slutänden kan tvingas stå för det här".

Hon bemöter nu Kjells kritik i ren Katrin Zytomierska-stil på sin blogg:

"Han är en skär, fet, hagga. Haggan slafsar runt i gyttjan i sin stia. Ibland kommer haggan ut för att fisa och bajsa. Hon lägger en mök som sen sprider sig över Stockholm."

Bråket mellan radio- och teveprofilen Kjell Eriksson och upprorsmakerskan Katrin Zytomierska forstätter:

"Det är Kjell som sitter och hittar på. För att få press. Kjell får ta och kamma sig och hålla sig till sanningar. Då är jag gärna med på att skapa rubriker. Sina lögner får han dra med nån annan.", skriver hon på sin blogg.

På Kjell Erikssons blogg har han namngett Katrin som "kråkan" och skriver ett metaforiskt inlägg om henne som bland annat innehåller orden:

"Undrar om det är därför kråkorna är så frusterade och har blivit så elaka, att de till och med riktigt rotar i soporna när de får möjlighet. De kanske blir så när de får allt färre ställen att landa på och inte blir önskvärda någonstans. De kraxar allt värre, helt enkelt."

Skrivet av: