Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Fejkade fejkshejken alltihopa?

Nöje | 20/04/2009 21:04

Pappan: "Jag skulle inte ens drömma om att sälja min dotter".

I går gjorde den skandalomsusade tabloiden News of the World ännu ett av sina uppmärksammade reportage. Även denna gång fick det en enorm genomslagskraft.

Det "avslöjande" reportaget visar att den utfattiga fadern till Slumdog Millionare-barnstjärnan Rubina Ali kan tänka sig att sälja sin dotter. Priset viskade han i ena reporterns öra.

– Det är 2,5 miljoner kronor.

Nu berättar en källa nära familjen att allting var ett missförstånd. Den wallraffande News of the World-reportern, som var utklädd till en fejkshejk, kunde inte hindi och pratade bara engelska med fadern.

–Pappan förstod ingenting. Han trodde att reportern ville ha med hans dotter i en film. Hon älskar att vara med i filmer och familjen behöver verkligen pengarna, säger källan till The Sun.

Även dottern Rubina förnekar "avslöjandet".

–Vi gick till ett hotell och möte två personer som inte pratade hindi. De sa att de ville adoptera mig men pappa sa nej.

Och pappan säger att han aldrig ens skulle drömma om att göra något sådant.

–Hon är värd mer för mig än mitt eget liv. Livet är inte bra för oss och självklart vill jag komma ut från slummen. Vi väntar fortfarande på pengarna och bostaden som "slumdog-folket" och regeringen lovade oss. Men jag skulle aldrig gå med på att sälja min egen dotter. Aldrig, säger han till The Sun.

Skrivet av: