Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Tyra bantar ner sig - igen

Nöje | 11/10/2008 11:08

Blev trött på att bli kallad "Thigh-ra".

Supermodellen och framgångsrika programledaren Tyra Banks visar upp en ny slimmad kropp. Det är lagom till inspelningarna av nya säsongen av teveserien "Americas Next Top Model" som Tyra väljer att träna extra.

Modellen har tidigare fått utstå kritik för sin generösa volym efter en baddräktsplåtning i Australien förra året. Nu han hon istället satsat på ett strikt träningsschema och en diet bestående av mycket proteiner.

– Det gick hela månader utan att jag tränade. Månader! Men sen gav jag mig själv en kickspark och blev riktigt motiverad och gör nu drygt 5 kilometer på löpbandet varje dag.

– Jag insåg att jag behövde ta bättre hand om mig själv och jag visste att det här var det bästa sättet att göra det på.

Stjärnan passade också på att kritisera de som påstod att hon gått upp 18 kilo på två månader och som gav henne smeknamnen "Thigh-ra", som anspelar på Banks lår, och "fläskkotletten".

– Jag får så många mail från unga tjejer som säger "Jag ser upp till dig. Du är inte lika smal som alla andra. Jag tycker att du är vacker". Så när andra säger att min kropp är ful och motbjudande, hur känner sig de tjejerna då? säger Tyra till Ok Magazine.

Skrivet av: