Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Pratshowvärden Jay Leno på sjukhus

Nöje | 24/04/2009 08:34

Jay Leno har missat sin första "The tonight show" på 17 år.

Jay Leno har missat sin första The Tonight Show på 17 år. Anledningen är att pratshowvärden tvingades uppsöka ett sjukhus i Los Angeles under torsdagen.

Att komikern och programledarens tvingas uppsöka sjukhus hör till ovanligheterna. Hollywoodtidningen people.com skriver att Jay Leno är känd för sin höga arbetsmoral och i pricnip aldrig är sjuk.

Vad den populäre pratshowvärden behandlades för ville hans presstab inte avslöja, mer än att han ska återvända till jobbet på måndag, skriver Reuters.

Men enligt uppgifter till Huffington Post är inte Jay Leno allvarligt sjuk, utan kunde fortsätta ringa telefonsamtal och skriva skämt från sjukhuset samma dag.

Först förekom uppgifter om att Jay Leno skulle drabbats av en hjärtinfarkt, men det avvisades snabbt av Jay Lenos tevekanal NBC.

– Jay Leno mår bra. Han skämtade med personalen och drog sina monologer för läkarna och sjuksköterskorna, säger Tracy St. Pierre, taleskvinna för NBC.

Leno, 58, har inte missat ett enda avsnitt av sin pratshow sedan starten 1992, bortsett från ett tillfälle för några år sedan då han bytte plats med nyhetsankaret Katie Couric.

Skådespelaren Ryan Reynolds, djurskötaren Jules Sylvester och bandet Big Bad Voodoo Daddy fick finna sig i att deras framträdande i The tonight show den här gången fick ställas in. NBC planerar att banda programmet och visa det vid ett senare tillfälle, skriver Daily News.

Den 29 maj gör Leno sitt sista The tonight show, som då tas över av Conan O'Brien. Leno återkommer i höst med ett nytt program.

Nyheten om Jay Leno i amerikansk teve

Skrivet av: