Söndag 18 Apr
Stockholm

Denise Lopez om kärleken: "Jag trodde han var 28 år"

1 av 6
2 av 6
3 av 6
4 av 6
5 av 6
6 av 6

Det skiljer 16 år mellan Denise Lopez och kärleken Daniel Possman. Om fem månader väntar paret sitt första barn. Nu berättar sångerskan om ålderskillnaden och näthatet.– Jag har träffat 50-åringar som varit barnsligare än Daniel, säger hon till Nyheter24.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Cut and Tell

Stjärnfotografen Bingo Rimér och stylisten Jean-Pierre Barda bjuder in åtta kändisar för att fotograferas och stylas. Cut and Tell sänds på tisdagar klockan 20.00 på Nyheter24.se. Programmet bjuder på härliga skratt och dramatiska avslöjanden. Du läser allt om gästerna HÄR.

Många höjde på ögonbrynen när 38-åriga Denise Lopez dejtade 16 år yngre Daniel Possman. I sommar väntar paret sitt första barn. De blivande föräldrarna träffades genom musiken men det tog tid för kärleken att växa mellan paret.

– Klart det fanns en attraktion direkt, men kärleken växte fram, säger Denise Lopez till Nyheter24.

Den stora ålderskillnaden var inget hinder men det var något som både Denise och Daniel funderade på.

– Åldern är ingen issue för mig. Men innan jag visste hur gammal han var trodde jag att han var runt 28 år. Men vi pratade väldigt mycket innan vi satsade på förhållandet. Jag hade varit singel i nio månader och ville ha något seriöst.

Denise förklarade tidigt för Daniel att hon ville ha barn, och Daniel svarade att han också ville satsa på förhållandet.

– Han sa "döm mig inte för min ålder", och det gjorde jag inte, säger Denise Lopez och fortsätter:

– Daniel är mer mogen än flera av mina ex - tillsammans. Jag har träffat barnsligare 50-åringar.

När märker du att han är yngre än vad du är?

– Det finns saker där jag märker ålderskillnaden, men det är mellan Daniel och mig, säger hon med ett skratt.

Näthatet mot kärleken

Trots att ålderskillnad inom ett förhållande inte är något nytt - mellan Ashton Kutcher och Demi Moore skiljer till exempel 15 år - har Denise Lopez och Daniel Possman fått utstå en våg av hat på internet.

– Sverige verkar inte ha något bättre för sig. Det är bara skit som sägs på olika sajter. Vi har valt att leva med varandra, vi har valt att bilda familj och vårt kärleksbarn kommer i september - det är inget någon annan människa kan påverka.

På sin egen hemsida kan Denise välja att inte släppa igenom positiva kommenterar men tvingas ändå läsa alla hatiska.

– Jag fattar inte hur andra sajter kan släppa igenom allt som sägs. Det är ju som att ge dem utrymme. Det du gör och säger om andra människor, får du tillbaka tio gånger om. Så därför återigen vill jag för deras skull förmedla: sprid kärlek så får du också kärlek tillbaka! Jag väljer att ta åt mig av det fina folk skriver, säger hon till Nyheter24.

Denise Lopez gästar Nyheter24:s nya satsning Cut And Tell som har premiär på tisdag 20.00.

Kommentera
Kopiera länk
Dela