Blondinbella tror att Kissie lider av inbillad fulhet.
1 av 6
Blondinbella tror att Kissie lider av inbillad fulhet. - Foto: Stella Pictures/Instagram/Bilden är ett montage
Nu slår Isabella Löwengrip tillbaka efter Kissies senaste vikthån.
2 av 6
Nu slår Isabella Löwengrip tillbaka efter Kissies senaste vikthån. - Foto: FameFlynet / FameFlynet
Kissie jämför med den här bilden på Blondinbella från tidigare i år.
3 av 6
Kissie jämför med den här bilden på Blondinbella från tidigare i år. - Foto: Blondinbella.se
– Jag tror att Alexandra lider av BDD, där man har fel självuppfattning om hur man ser ut. Därav försökt att se ut som Natacha Peyre, skriver Isabella nu i sin blogg.
4 av 6
– Jag tror att Alexandra lider av BDD, där man har fel självuppfattning om hur man ser ut. Därav försökt att se ut som Natacha Peyre, skriver Isabella nu i sin blogg. - Foto: Robert Eklund /Stella Pictures
Kissie till vänster och Natacha Peyre till höger.
5 av 6
Kissie till vänster och Natacha Peyre till höger. - Foto: Stella Pictures/Bilden är ett montage
Isabella skriver även att hon tror att Kissie lider av BDD, på svenska dysmorfofobi.
6 av 6
Isabella skriver även att hon tror att Kissie lider av BDD, på svenska dysmorfofobi. - Foto: Yessica Thor / Stella Pictures

Blondinbella: "Kissie lider av en störning"

Blondinbella slår tillbaka efter Kissies vikthån.


Vad är BDD?

BDD, på svenska dysmorfofobi, är en förkortning av engelskans Body Dysmorphic Disorder och är en kroppslig dysmorfofobisk störning eller inbillade utseendedefekter är en somatoform störning som innebär inbillad fulhet.

Störningen innebär att man har en bild av sig själv som inte stämmer, samt att man lider extremt mycket av sitt utseende, i så stor utsträckning att det sociala livet blir lidande. 

Vanligtvis föranleder syndromet att "ritualer" formas, till exempel att man utför olika skönhetsbehandlingar, tränar onormalt mycket, brukar anabola steroider eller gör plastikoperationer.

En person som öppet gått ut med att hon lidit av dysmorfofobi är Alice Herbst som vann svenska "Top Model".

Efter att Alexandra "Kissie"Nilsson flertalet gånger kritiserat Isabella "Blondinbella"Löwengrips bikinikropp i sin blogg ryter nu Egoboost-grundarentillbaka. I ett inlägg i sin blogg skriver Isabella om att hon troratt Kissie lider av så kallad "inbillad fulhet".

– Alexandrapratar ofta vad som är sunt och inte sunt. Vad hon gör med sinkropp för stå för henne men att påpeka hur andra ser ut på ettväldigt elakt sätt, det är inte okej. Och jag tror på riktigt attAlexandra tyvärr lider av BDD. Det är en störning som gör att manhar en bild om sig själv som inte som stämmer, skriver hon i bloggen ochfortsätter:

– För att vikt och utseende verkar vara blanddet viktigaste i hennes liv vilket jag tycker är tragiskt. Jag harsett Alexandra ändra utseende under de senaste åren vilket man gör(jag med!) men enligt mig så har hon opererat sig till en helt annanperson. Jag tror att hon mår väldigt, väldigt dåligt, skriverIsabella.

Isabellas text kom som ett svar på Kissies senastevikthånsinlägg där hon bland annat spekulerar i om Isabella gåttner i vikt:

– Någon som jag alltid har tyckt verkat baraskaka av sig elaka kommentarer är Blondinbella. Men det verkar somatt även hon tar åt sig av påhoppen mot hennes kropp, visst serdet ut som hon har gått ner lite? Eller lagt av med en helchokladkaka varje dag.. Till och med jag vart ju provocerad av det,hon kan ju inte uppmuntra till ett ohälsosamt beteende..?, skrev Kissie i går kväll.

Isabella avslutar sitt inlägg med enbild på Natascha Peyre och Kissie med bildtexten:

– Jagtror att Alexandra lider av BDD, där man har fel självuppfattningom hur man ser ut. Därav försökt att se ut som Natacha Peyre. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

igår 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...