Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Poängskandal i "Stjärnor på is"

Nöje | 12/10/2008 11:40

Rafael Edholm fick näst högsta poäng. Skandalen var ett faktum.

Det har flutit på bra för TV4:s nya program. Succén "Stjärnor på is". Men i veckan var det dags för den första skandalen. Något så otippat som Rafael Edholms åkning. Trots att partnern och han inte följde reglerna fick paret de näst högsta poängen. De andra deltagarna var märkbart upprörda.

– Jag fattade ingenting. Det måste ju vara tydligt vad man ska satsa på och inte. Lägg ner reglerna då om de ändå inte gäller, säger Lars Frölander.

Det hela bottnar i att Rafael Edholm och partnern Cecilia Bierich trotsade reglerna. De gjorde ett farligt lyft. Och dessutom hoppade de över att göra ett flygskär. Ett fusk som alltså blev belönat. Edholm själv slår dock ifrån sig kritiken.

– Jag kände att jag redan kunde det där. Så vi satsade på annat i stället. Och det gillade juryn, uppenbarligen. No guts, no glory, som man säger, säger Rafael Edholm till Aftonbladet.

Hm, blev skridskoåkning helt plötsligt mycket mer spännande? Vad tycker du? Kommentera.

Inför "Stjärnor på is":

Skrivet av: