Alice Stenlöf stöttas efter videon om sin sommar

Det är i sin senaste Youtubevideo som Alice Stenlöf berättar om sin sommar samt öppnar upp om sitt svajande mående.


Alice Stenlöf håller sannerligen inte tillbaka kring hur bra hon just nu mår och i nästan varje vlogg den senaste månaden har Alice passat på att nämna hur lycklig hon är och att livet just nu känns på topp. 

Men de som följer Alice vet att det inte alltid varit så. 


Alice har tampats med ett svajigt mående och valde för cirka ett år sedan att börja gå i terapi vilket hjälp henne oerhört mycket. I en av sina vloggar berättade hon att hon under sin semester träffade på en gammal bekant som då sagt till henne: 

– Jag känner knappt igen dig för att du... du är inte lika ledsen som sist.

Hon berättade att det hela känts omtumlande men samtidigt bra då hon för drygt ett år sedan inte mådde bra. Bland annat efter uppbrottet från ex-pojkvännen Jireel

Alice Stenlöf stöttas av följarna

I Alices senaste vlogg åker hon iväg för att hälsa på Bianca Ingrosso och gänget i Palma. Bianca valde nämligen att hyra ett hus där hon skämde bort sina vänner och familj ordentligt. 

Med på resan var bland andra Lovisa Worge och Melina Criborn, Nause, Benjamin Ingrosso och hans flickvän Freja Sofie Winther. Gänget växlade mellan att befinna sig till sjöss på en lyxig yacht med sol, bad och rosévin, och att hänga i Palma med shopping och restauranger. 

Men det var inte bara hopp och skoj som Alice visade upp i sin senaste vlogg. Hon valde även att ta upp ett allvarligare ämne. 

– Jag måste bara slå ett slag för hur bra jag mår just nu. Jag är ju väldigt öppen med er när... ja men när det inte är så jäkla bra, berättar Alice. 

"Tack för er". Bildkälla: Youtube

– Ni finns alltid där för mig och skriver massa fina saker till mig de dagarna och jag uppskattar det så mycket. Jag har fått ta mig tiden att ladda upp med energi, ta hand om kropp och knopp samt lyssnat på mig själv. Och belöningen är att jag nu är så mycket mer närvarande, säger hon. Jag har äntligen hittat en balans, tillägger hon. 

I vloggens kommentarsfält blir hon nu överöst med kärleksfulla kommentarer från följare. 

" Tänk va alla de där jobbiga månaderna av inre jobb gör skillnad!". Bildkälla: Youtube

Fint!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

3 timmar sedan

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.