Onsdag 5 Okt
Stockholm

Marcelo Peña tvingades akut att hämta upp sin dotter efter hot

Marcelo Pena
Marcelos onsdag blev inte som förväntad. Foto: Stella Pictures/amarello/Instagram

Det var under veckan som Marcelo Peña mottog ett samtal ingen förälder ska behöva motta. Sedan var det bara att kasta sig in i bilen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Livet rullar på för småbarnsföräldrarna Marcelo Peña, 32, och Emilia Wahlund, 21. 

Paret har under de senaste två åren flyttat mellan Gävle och Stockholm, fått dottern Elle, gått igenom kämpiga renoveringar samt att Emilia för en tid sedan berättade att hon fick missfall inte långt efter att hon fött dottern Elle. 

Idag knegar Marcelo på som hissmontör, modell samt att han även håvar in stålar på sina sociala medier. Emilia har valt att helt och hållet tuffa vidare på influencertåget vilket hon tycks trivas med.

Men att vara influencer vet vi alla inte alltid är en dans på rosor. Konstant skriver följarna till Marcelo och Emilia om saker som gäller deras förhållande. Under tiden Emilia var gravid kommenterade även vissa hur hon åt och levde.

Trots det tycks parets vardag rulla på, men under onsdagen var det en obehaglig sak som ägde rum. 

Marcelo Peña: "Skraj"

Marcelo mottog nämligen ett meddelande från Elles förskola som skrev att gymnasiet bredvid hade blivit bombhotat och att de därför var tvungna att utrymma. Sagt och gjort så satte sig Marcelo i bilen för att hämta upp sin dotter. 

Marcelo på väg till förskolan. Bildkälla: amarello/Instagram

– De fick utrymma så folk fick dra utan skor och ytterkläder. Man blev lagom skraj alltså, berättade han i bilen efteråt. 

Vi är glada att allt gick bra. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.