Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

George Scott i bråk med Höglund

Nöje | 13/02/2009 20:41

De båda Let's Dance-rivalerna har hamnat i ett bittert bråk.

Det hela tog sin början med begravningen av den svenske boxarlegenden Ingemar Johansson. George Scott som själv är boxare, ville visa sin respekt genom att närvara. Något som resulterade i bråk med teverivalen Elisabet Höglund.

– Jag tycker inte att det är okej. Jag hade aldrig gjort det. Han borde prioritera "Let's dance" nu när han har tagit på sig detta. Man har ett ansvar gentemot så många personer, sa Elisabet Höglund och fick medhåll av sin partner Tobias Karlsson, enligt Expressen.

Nu riskerar George Scott alltså att åka ut om han inte hinner tillbaka i tid till kvällens program. Men någon vidare förståelse för kritiken har han inte.

– De kan dra åt helvete i så fall. Är det någon som ska öppna munnen är det min danspartner Maria. Resten skiter jag fullständigt i, säger han enligt Expressen.

Stämningen lär med andra ord vara ganska hård i kvällens tävling. Om det blir Elisabet eller George som åker återstår att se.

Skrivet av: